IZNENADNA ODLUKA PIKSIJA! Selektor Srbije DODAO još jedno ime na SPISAK!

Autor: Dražen Ostojić

Sport

11.03.2024

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Orlove" čekaju prijateljski mečevi u Rusiji i na Kipru.

IZNENADNA ODLUKA PIKSIJA! Selektor Srbije DODAO još jedno ime na SPISAK!

Foto: Tanjug

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi odlučio je da koriguje spisak za martovske mečeve protiv Rusije i Kipra, pa je na njega dodao ime Srđana Babića!

Defanzivac moskovskog Spartaka biće u konkurenciji za predstojeće akcije "orlova", iako je legendarni as na klupi srpske selekcije nekoliko sati ranije obelodanio konačnu listu bez Babićevog imena.

Prema saznanjima "Sport kluba", ovog popodneva se iznenada sve promenilo. Danas je ka Moskvi otpremljeno obaveštenje da će, ipak, štoper Spartaka morati da se javi na okupljanje u Staroj Pazovi, narednog ponedeljka.

Foto: Starsport

Srđan Babić

Bivši kapiten Almerije je bio na proširenom spisku, saopštenom sedam dana ranije, međutim, u finalnoj verziji nije imao mesta…

Još uvek nije poznato da li je neko od reprezentativaca sa nekoliko sati ranije objavljenog izbora Dragana Stojkovića, otkazao dolazak na okupljanje. Na štoperskim pozicijama, selektor može da računa i na Nikolu Milenkovića, Erhana Mašovića, Strahinju Erakovića, Matiju Nastasića i Strahinju Pavlovića.

Iza Babića je sedam utakmica u reprezentaciji. Pozive je dobijao isključivo od Dragana Stojkovića, od oktobra 2022. Postigao je najvažniji gol za "orlove", kojim je izboren istorijski remi protiv Bugarske (2:2) i obezbeđena viza za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj ovog leta.

Srbiju u martu očekuju dve prijateljske utakmice. Gostovanje u Rusiji zakazano je za 21. mart, četiri dana kasnije sledi meč sa Kiprom. Prvotimci će se okupiti u ponedeljak, u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading