KAKO DO KARATA ZA EVROPSKO PRVENSTVO? Pojavile se PREOSTALE ULAZNICE - BOLJE POŽURITE!

Autor:

Sport

11.03.2024

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prodaja ovog kontigenta počeće 13. marta u 11.00 časova.

KAKO DO KARATA ZA EVROPSKO PRVENSTVO? Pojavile se PREOSTALE ULAZNICE - BOLJE POŽURITE!

Foto: Starsport

Pred fudbalskom reprezentacijom Srbije je veliki izazov u vidu Evropskog prvenstva u Nemačkoj od 14. juna do 14. jula. Naši momci osigurali su prolaz na najširu smotru Starog kontinenta posle 24 godine, i trebaće im sva moguća podrška. 

Interesovanje za ovu velelepnu manifestaciju tinja, a što nam je bliže jun, rasplamcava se patriotski duh, dok navijači sve više gore od želje da njihova zemlja stigne do uspeha na šampionatu Evrope.

Sada će neki od srećnika dobiti možda i poslednju šansu da sebi nabave ulaznice za turnir u Nemačkoj, i tako ostvare svoj dečački san. Fudbalski savez Srbije je stoga objavio sva uputstva kako doći do preostalog kontigenta karata, te stoga prenosimo instrukcije koje nude iz Stare Pazove. 

- Pred Srbijom je izazov na koji čeka od 2000. godine i našeg poslednjeg učešća na Prvenstvu Evrope koje se tada održavalo u Belgiji i Holandiji.  Interesovanje navijača za mečeve Orlova na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj je veliko, a ovim putem obaveštavamo sve navijače da će u vreme preprodaje ulaznica na UEFA portalu (https://www.uefa.com/euro2024/ticketing/) takođe biti dostupne i preostale ulaznice za utakmice naše reprezentacije. Ukupan broj preostalih ulaznica je 4.174 za sve tri utakmice grupne faze. Dakle, od 13. marta u 11,00 do 14. marta u 11,00 imaćete mogućnost da kupite preostale ulaznice preko UEFA portala. Kao i preprodaja – prodaja će se vršiti po principu ko se prvi prijavi.Najviše ulaznica je ostalo je u CAT2 i 3, nakon toga Fans first i na kraju CAT1. Jedan deo ulaznica preostao je za osobe sa invaliditetom, kao i i restricted view ulaznice. - stoji u saopštenju. 

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Reprezentativci Srbije

Takođe, ukoliko se ovaj kontigent ulaznica ne rasproda 13. -14. marta, ostatak će biti dostupan u vreme narednih preprodaja do kraja marta meseca. Nakon toga više neće biti mogućnosti za kupovinu ulaznica. 

Naravno, verovatno će uvek postojati druga opcija za one sa dubokim džepom. Kod preprodavaca na različitim sajtovima, i dalje postoje pojedinačne karte, ali po paprenim cenama. 

Recimo, za prvu utakmicu protiv Engleske u Gelzenkirhenu, koja se igra 16. juna (21.00), postoje ulaznice za najrazličitije sektore, a cena se kreće između 200 i 600 evra. Tako da bolje požurite po zlata vredne karte, jer je Euromanija uveliko u toku! 

"Orlovi" će, podsetimo, igrati u Grupi C, zajedno sa pomenutom selekcijom Engleske, te reprezentacijama Danske i Slovenije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading