PIKSI SAOPŠTIO SPISAK! Evo na koga sve RAČUNA za mečeve protiv Rusije i Kipra! Ima IZNENAĐENJA!

Autor:

Sport

05.03.2024

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmice se igraju 21. i 25. marta.

PIKSI SAOPŠTIO SPISAK! Evo na koga sve RAČUNA za mečeve protiv Rusije i Kipra! Ima IZNENAĐENJA!

Foto: fss.rs

Selektor najbolje reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi, saopštio je širi spisak igrača za predstojeće prijateljske mečeve, protiv Rusije 21. marta u Moskvi i četiri dana kasnije, kada će rival "orlovima" biti Kipar u Larnaki.

Konačan spisak imena igrača koji će konkurisati za mečeve sa Rusijom i Kiprom, selektor Stojković objaviće u ponedeljak, 11. marta, a novinarima će se obratiti prvog dana okupljanja u Staroj Pazovi, u ponedeljak 18. marta.

Na spisku se našao debitant Jan Karlo Simić, mladi fudbaler Milana, a posebno je zanimljivo da su pozive dobili Srđan Mijailović iz Crvene zvezde, kao i Saša Zdjelar iz moskovskog CSKA.

Ovako izgleda kompletan spisak "orlova":

 

 

Golmani:

Vanja Milinković-Savić, Predrag Rajković, Đorđe Petrović, Mile Svilar

Odbrana:

Nikola Milenković, Erhan Mašović, Jan-Karlo Simić, Strahinja Eraković, Milan Gajić, Matija Nastasić, Strahinja Pavlović, Srđan Babić, Aleksa Terzić, Filip Mladenović

Vezni red:

Saša Lukić, Nemanja Maksimović, Sergej Milinković-Savić, Saša Zdjelar, Srđan Mijailović, Andrija Živković, Mijat Gaćinović, Lazar Samardžić, Filip Kostić, Dušan Tadić

Napad:

Aleksandar Mitrović, Dušan Vlahović, Luka Jović, Petar Ratkov, Samed Baždar.

Među debitantima, osim velike nade roso-nera, Mijailovića i Zdjelara, našao se i napadač Partizana Samed Baždar, koji u poslednje vreme pruža sve bolje partije za "parni valjak".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading