MAKSI(MOVIĆ) LEK ZA PIKSIJEVU GLAVOBOLJU: Nakon UŽASNIH vesti, selektor Srbije dobija pravi poklon za ROĐENDAN!

Autor:

Sport

03.03.2024

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć je ponovo pogodio.

MAKSI(MOVIĆ) LEK ZA PIKSIJEVU GLAVOBOLJU: Nakon UŽASNIH vesti, selektor Srbije dobija pravi poklon za ROĐENDAN!

Foto: Profimedia

Nemanja Maksimović

Fudbaleri Hetafea i Las Palmasa odigrali su sjajan meč juče u predgrađu Madrida, koji je na kraju završen bez pobednika - 3:3 (3:1). Jedan od strelaca na ovoj utakmici je bio i Nemanja Maksimović, koji je tako stigao do svog četvrtog pogotka u Primeri ove sezone.

Nakon što su bivša dva asa Mančester Junajteda, Mata i Grinvud, doneli veliku prednost Hetafeu, Maksi, kako ga tamo zovu, je za kraj prvog poluvremena potvrdio dominaciju domaćeg tima postigavši treći gol. Ipak, do kraja se Las Palmas vratio, što svakako ne može radovati Hosea Bordalasa, ali drugog šefa stručnog štaba koji ima veznog igrača na raspolaganju može - Dragana Stojkovića Piksija.

Maksimović se nalazi u izvrsnoj formi - na poslednjih sedam mečeva je tri puta bio strelac, postigavši još gol i Osasuni i Viljarealu. 

S obzirom na to da su sinoć iz Torina stigle užasne vesti o povredi Ivana Ilića koja će ga udaljiti od terena na duže staze, kao i činjenice da Gudelj neće još dugo moći da igra na vrhunskom nivou, postavlja se pitanje kako će da izgleda vezni red "orlova".

Međutim, Srbija na raspolaganju ima vrhunske igrače. Nemanja je za seniorski tim reprezentacije odigrao već 42 meča, a na Novom Zelandu je 2015. postigao i jedan od najvećih uspeha osvojivši Svetsko prvenstvo u dresu "orlića" i to tako što je direktno doneo trofej golom u 118. minutu. 

Republika

Foto: Starsport

Lazar Samardžić

Takođe, čini se da je konačno vreme da na delu vidimo Lazara Samardžića koji je do sada dobijao šansu na "kašičicu" u nacionalnom timu, a za koga se "tuku" velikani u Italiji poput Napolija, gde je već bio viđen, ali i Juventusa.

Tako je Piksi prinuđen da se okreće nekim novim rešenjima i da za svoj 59. rođendan "bije" glavu o tome kako će sastav Srbije izgledati na EURO. Ruku na srce, ima i mnogo prostora za improvizaciju kako bi "ukomponovao" sve kako treba, s obzirom na to da slede prijateljski dueli sa Rusijom i Kiprom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Zeljko

03.03.2024 17:50

Ovo nije onaj Mata iz Mancestera.