PIKSI TRLJA RUKE: Gol i asistencija reprezentativca Srbije!

Autor: P. Z.

Sport

25.02.2024

20:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fantastična vest za "orlove".

PIKSI TRLJA RUKE: Gol i asistencija reprezentativca Srbije!

Foto: Starsport

Srpski fudbaler Andrija Živković ponovo briljira na terenu, vodeći grčki PAOK ka novim pobedama. U susretu protiv ekipe Panetolikos, Živković je imao ključnu ulogu u trijumfu svog tima rezultatom 3:1.

Presudni trenutak utakmice dogodio se kada je Živković ušao u igru u 63. minutu, zamenivši Austrijanca Tomasa Murga, u trenutku kada je PAOK imao gol zaostatka.

Domaći Panetolikos je prethodno poveo u petom minutu pogotkom Ilijasa Hadžiteodoridisa sa distance.

Ubrzo nakon toga viđen je autogol kojim su solunski crno-beli došli do izjednačenja, a u 73. minutu je Živković maestralnim udarcem sa oko 20 metara, zatresao je mrežu protivnika, doneći preorket PAOK-u. Ovaj gol je bio od izuzetnog značaja za tim, pošto mu je dao vetar u leđa.

Konačnih 3:1 i potvrdu trijumfa crno-belih iz Soluna postavio je u 90. minutu Janis Konstantelijas, na asistenciju upravo Živkovića.

Živković ove sezone u dresu solunskog kluba ima 15 golova i osam asistencija, što je učnak do kog je doašo na 35 odigranih mečeva u svim takmičenjima. Očigledno je da se reprezentativac Srbije nalazi u vrhunskoj formi, što je sigurno raduje i Dragana Stojkovića Piksija, selektora "orlova".

Što se reprezentacije Srbije tiče, Živković je u njenom dresu odigrao 42 utakmice u karijeri, a postigao je jedan gol i imao je 12 asistencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading