"CRNI RADENKO, ŠTA URADI POD STARE DANE" Srbija plače od smeha zbog objave u gastarbajterskoj grupi

Autor:

Vesti

25.02.2024

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Post o Radenku izazvalo je raznolike reakcije u grupi "Srbi u Nemačkoj".

"CRNI RADENKO, ŠTA URADI POD STARE DANE" Srbija plače od smeha zbog objave u gastarbajterskoj grupi

Foto: pixabay.com

Na Fejsbuk grupi "Srbi u Nemačkoj" nedavno se pojavila zanimljiva poruka koja je izazvala brojne komentare. Jedan čovek raspituje se za rođaka Radenka, koji je, prema njegovim rečima, zaljubljen u Rumunku dok je u braku i ostavio ženu i decu u Kragujevcu. Pismo je izazvalo različite reakcije, od sažaljenja do šaljivih komentara.

Ostavio je ženu i decu u Kragujevcu, neće nikom da se javi. Radio je kod nekih naših. Ako neko ga zna nek mu kaže da se okane tih kurvi i ne pravi decu siročadima - naveo je u apelu rođak i dao Radenkov opis:

Nije puno visok, proćelav i podebeo, nosi sat na desnu ruku stalno. Možda ga neko zna.

 

 

Raspoloženje u grupi "Srbi u Nemačkoj" uzburkalo se kada je jedan čovek napisao apel za povratak rođaka Radenka porodici. Očajan zbog situacije, rođak je opisao Radenka kao "nije puno visok, proćelav i podebeo, nosi sat na desnu ruku stalno" i zamolio sve koji ga znaju da ga vrate porodici.

Radenko, stavi sat na levu ruku i niko te neće prepoznati! - poručio je jedan korisnik društvenih mreža, dok je drugi ozbiljnije pristupio situaciji:

- Znam jednog koji odgovara opisu i ima to ime, ali nekad nosi sat a nekad ne. Kad ga nosi uvek mu je na levoj ruci. Pažljivo ga posmatram već nekoliko dana, ali i dalje nisam siguran da li je to taj koji je tražen.

A to što sat nosi na desnoj ruci nekima je bio znak da je možda harmonikaš.

- Crni Radenko, šta uradi pod stare dane - pitali su, i uvek se vraćali čuki na desnoj ruci.

Iako su se neki sažalili na sudbinu Radenka, većina komentara na objavu bila je šaljivog karaktera.

Na kraju, stigao je komentar da će se Radenko prepoznati po frizuri.

Post o Radenku izazvalo je raznolike reakcije u grupi "Srbi u Nemačkoj", od sažaljenja do šaljivih komentara i pokušaja da se pronađe Radenko na osnovu detalja poput sata na ruci, frizure i zanimanja. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading