POZNATI MMA BORAC SE OPROSTIO OD STEFANA SAVIĆA: Saznao za TRAGIČNE VESTI, pa sve objavio javno!

Autor:

Zabava

25.02.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati tiktoker se oprostio od Stefana Savića.

POZNATI MMA BORAC SE OPROSTIO OD STEFANA SAVIĆA: Saznao za TRAGIČNE VESTI, pa sve objavio javno!

Foto: ST/Dragan Kadić,youtube/printcreen/MMA INSTITUT

MMA reprezentativac Srbije i osvajač medalje na Svetskom prvenstvu Stefan Savić (23) izboden je u ranim jutarnjim časovima u Beogradu.

Tim povodom se od Stefana oprostio i poznati influenser Luka Obradović, poznatiji kao Luka Silni. Naime, Luka je na Instagram profilu objavio fotografiju ubijenog Stefana, a potom je obavestio svoje pratioce, budući da su iz iste branše, da neće objaviti video snimak koji je planirao da objavi zbog ove tragične situacije. 

Foto: Instagram.com

Luka Obradović se oglasio povodom smrti Stefana Savića

 

- Znam da je klip trebao da izađe danas u 8, ali ipak izlazi sutra, povodom tragične situacije, nije ni mesto, ni vreme za šalu - napisao je Luka na Instagram storiju. 

Inače, poznato je da se i Luka bavi MMA borilačkim veštinama, s toga zbog tragedije kolege, doneo je odluku da video materijal koji je spremio za svoje pratioce odloži. 

Foto: Instagram.com

Luka Obradović se oglasio povodom smrti Stefana Savića

 

Prema nezvaničnim saznanjima, nakon što je Stefan Savić pao na tlo na uglu Dobračine i Dunavske ulice, u pomoć mu je priskočio slučajni prolaznik S. M. (32) koji je pokušao da stane u njegovu zaštitu. U trenutku kada je pritrčao do ranjenog MMA borca, nepoznati napadači su i njega ranili zadavši mu ubodne rane u predelu grudi i noge.

- Većina ljudi iz borilačkog svijeta upoznato je sa ovim što se desilo našem Stefiju Saviću. Želim da se izjasnim kao Stefijev prijatelj, selektor... Ovo je jedan veliki poraz i gubitak za sve nas, pre svega za porodicu njegovu, njegovog trenera, njegove drugare iz kluba i njegove drugare iz kraja... Davno je rečeno - heroji su na nebu - napisao je posle tragične vesti Savo Lazić, selektor srpske MMA reprezentacije.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading