NOVINAR NOKAUTIRAN U PROGRAMU UŽIVO: Izveštavao o NAJVEĆOJ OLUJI u prethodnih 30 godina, a onda je sve pošlo po ZLU (VIDEO)

Autor:

Svet

25.02.2024

20:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opasnosti izveštavanja uživo u ekstremnim vremenskim uslovima

NOVINAR NOKAUTIRAN U PROGRAMU UŽIVO:  Izveštavao o NAJVEĆOJ OLUJI u prethodnih 30 godina, a onda je sve pošlo po ZLU (VIDEO)

Foto: društvena mreža x


Norveška se suočava sa najstrašnijom olujom u prethodnih 30 godina, dok uraganski vetrovi haraju raznim regionima dostižući udare do 180 kilometara na sat.

Reporter Norveške nacionalne televizije, dok je izveštavao o snažnom nevremenu nadomak obale, doživeo je neobičan incident - riba ga je nokautirala.

 

 

Nesvakidašnji trenutak, zabeležen na snimku kamermana Davida Jorgenvaga, istakao je opasnosti izveštavanja uživo u ekstremnim vremenskim uslovima. Reporter je taman uspeo da se pridigne, ali ga je zamalo veliki talas odneo u uzburkano more.


Posledice oluje u Norveškoj

Snažan vetar je u blizini Laerdala, severoistočno od Bergena, oduvao autobus sa 14 putnika sa puta u ranim jutarnjim satima u četvrtak, ali na sreću nije bilo povređenih. Uz to, nekoliko oblasti je doživelo poplave, što je navelo avio-kompanije i operatere trajekata da obustave usluge. Zvaničnici su naložili zatvaranje škola, puteva, tunela, mostova...

Viralni hitovi i neočekivani trenuci u svetu medija

Ovaj incident nije jedini koji je privukao viralnu pažnju u svetu medija. Nedavno se voditelj australijske TV kuće našao u centru pažnje nakon što ga je nepoznata devojka iznenada poljubila dok se spremao za uživo uključenje. Ovakvi neočekivani trenuci pokazuju da izveštavanje uživo može doneti i iznenađenja koja privlače pažnju javnosti.

Uz sve ove neobične događaje, oluja u Norveškoj nastavlja da pravi probleme i izaziva opasnosti po stanovništvo, ističući važnost opreza i pažnje u ekstremnim vremenskim uslovima.

(NDTV)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading