NEĆU DA SAM U KADRU S TAKVIM ČOVEKOM! Novi detalji oko suđenja glumaca! Kolege Jovanovićki masovno šalju poruke podrške!

Autor:

Zabava

05.03.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lečić ne odustaje...

NEĆU DA SAM U KADRU S TAKVIM ČOVEKOM! Novi detalji oko suđenja glumaca! Kolege Jovanovićki masovno šalju poruke podrške!

Foto: Printscreen/Novo jutro, youtube.com/RTV Pink Official

Glumica Anđela Jovanović oglasila se nakon što je javnost saznala da je Branislav Lečić podneo tužbu protiv nje, a sve samo zato što je odbila da glumi sa njim u scenama za projekat na kom je trebalo da rade. On je sada navodno tražio 300.000 dinara odštete zbog svega što se desilo. 

Foto: printscreen/Kurir TV

Branislav Lečić

 

Branislav je tužio Anđelu pošto je odbila da snimi scenu s njim u seriji "Radio Mileva", a sve zbog, kako je navela, "neprijatnog događaja iz prošlosti koji je imala s njim".

-  Dragi ljudi, hvala vam na divnim porukama i na podršci. Grlim vas najjače. Hvala što smo zajedno. Odbila sam da igram zbog neprijatnog događaja iz prošlosti koji sam imala s njim. Ni sada, ni bilo kada u budućnosti ne želim da budem u istom kadru s tim čovekom kako zbog onoga kroz šta sam ja prošla, tako i principijelno, zbog onoga za šta su ga moje koleginice optuživale - napisala je mlada glumica.

Foto: Instagram

Anđela Jovanović

 

Inače, Lečić je u pomenutoj seriji trebalo da glumi čoveka koji je optužen lažno za seksualno uznemiravanje. Kako se zbog Anđele sada opet stavlja fokus na optužbe Lečića da je silovatelj, saznaje Republika, on neće odustati ako bude potrebno, čak ni od novih tužbi protiv koleginice. 

Tužili su je moji advokati zato što je to pitanje uskraćivanja prava na rad, to apsolutno nema niko pravo da radi i to je zakonski prekršaj. Detalje oko tužbe ne znam, to advokati radi, ali ona je učinila nešto što je van zakona. Ona nema pravo da nekom uskraćuje pravo na rad. Dan pred snimanje mi je javljeno da se neće snimati serija, a to se sve desilo njenom reakcijom. Advokati mi kažu da to nije dozvoljeno i da su zbog toga reagovali i da će u buće reagovati na svaku vrstu takvog ponašanja - rekao je Branislav Lečić za Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading