SALDANJA SE LUDO PROVEO! Sve je PRŠTALO sinoć u gradu! (FOTO)

Autor:

Sport

16.02.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilac je obradovao svoje fanove novim fotografijama.

SALDANJA SE LUDO PROVEO! Sve je PRŠTALO sinoć u gradu! (FOTO)

Foto: Starsport

Fudbaler Partizana Mateus Saldanja briljira u crno-belom dresu ove sezone. Njegove partije očaravaju sve ljubitelje fudbala u Srbiji, a da zadivljenost nije jednostrana, Brazilac pokazuje svakoga dana. 

Saldanja obožava Beograd, i u više navrata je to pokazao, što u izjavama, što preko društvenih mreža. S obzirom da je sinoć u Beogradu bio vatromet povodom Dana državnosti, Brzailac nije propustio da isprati spektakulrane eksplozije od kojih je nebo prštalo.

Na svom profilu na društvenoj mreži "Instagram" podelio je svoje oduševljenje sa pratiocima.

Republika

Foto: instagram.com

Slika sa objave Mateusa Saldanje
Republika

Foto: instagram.com

Slika sa objave Mateusa Saldanje

Brazilac se ove sezone, kao što je rečeno, nalazi u izvanrednoj formi.  Trenutno je u Superligi postigao 15 golova i vodeći je strelac takmičenja. Već je Partizanu svojim neverovatnim partijama obezbedio titulu jesenjeg šampiona, a ukoliko ovako nastavi, niko se neće iznenaditi ukoliko grobarima donese onu pravu.

Priliku da popravi svoj učinak imaće već u subotu protiv IMT, kada će crno-beli prvi put igrom prvi put u drugom delu prvenstva pozdraviti svoje navijače na stadionu u Humskoj. Ipak, ne treba očekivati nezapamćenu prolećnu premijeru na JNA, s obzirom da bojkot navijača protiv uprave i dalje traje.

Partizan nastavlja da bude prvoplasirana ekipa Superlige Srbije, s obzirom da se sa sva tri boda vratio sa gostovanja u Ivanjici, pobedivši 1:0. Gol je upravo postigao Mateus Saldanja. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading