ZVEZDA ULAŽE U BUDUĆNOST: Draškić PREZADOVOLJAN zbog prvih minuta!

Autor:

Sport

25.01.2024

21:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetla budućnost je pred njim.

ZVEZDA ULAŽE U BUDUĆNOST: Draškić PREZADOVOLJAN zbog prvih minuta!

Foto: FK Crvena zvezda


Pamtiće utakmicu protiv Spartaka talentovani golman rođen 2007. godine - Vuk Draškić koji je dobio priliku da u poslednjih sedam minuta odmeni Zorana Popovića i tako debituje za seniorski tim Crvene zvezde.


Hvala stručnom štabu na ukazanom poverenju, ali i na tome što su me pozvali na pripreme. Za mene je ovo ostvarenje sna, jer celog života maštam o tome da stanem na gol prvog tima Zvezde. Svestan sam da je mnogo rada još ispred mene i zaista se trudim da upijam sve savete od starijih kolega - Glazera i Popovića, kao i trenera Gašića. Nastaviću da radim još više motivisan činjenicom da mi se ostvario san - počeo je golman rođen u Užicu. 


Suvereno je Zvezda savladala Spartak rezultatom 3:1 i pokazala da je na putu prave forme za početak prolećnog dela sezone.
 
Odigrali smo kvalitetnu utakmicu, možda i najbolju na pripremama i jasno se vidi da hvatamo ritam za prolećni deo sezone. Kvalitetno se radi, treninzi su vrhunski, i naravno da smo svi zajedno optimisti da će Zvezda i ove godine biti šampion. Srećan sam i ponosan što sam deo ove ekipe - rekao je Draškić.
 

Imaće još prilika da se dokaže Vladanu Milojeviću do kraja priprema na Kipru na mečevima protiv Mladosti iz Lučana i jermenskog Ararata, a nema sumnje da ga očekuje svetla budućnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading