ZVEZDA NA KIPRU TRENIRA PO ČETIRI GODIŠNJA DOBA: Crveno-beli spremni NA SVE!

Autor:

Sport

23.01.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Promenljivi vremenski uslovi.

ZVEZDA NA KIPRU TRENIRA PO ČETIRI GODIŠNJA DOBA: Crveno-beli spremni NA SVE!

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde borave na Kipru gde obavljaju zimske pripreme pred start prolećnog dela sezone.

Crveno-beli zaostaju za Partizanom dva boda na tabeli Superlige i ceh je platio izraelski trener Barak Bahar. Njega je zamenio, odnosno vratio se Vladan Milojević, koji je u prethodnom mandatu na Marakani beležio sjajne rezultate.

Novi/stari šef stručnog štaba Zvezde pokušava da što bolje uigra tim pred vrlo važne mečeve u domaćem prvenstvu u prolećnom delu sezone.

Međutim, vremenski uslovi mu to malo otežavaju. Igrači imaju dva treninga dnevno, a u poslednja dva dana na objavljenim fotografijama sa terena, u dnevnom terminu se može videti sunce i toplota, dok je na večernjim treninzima uglavnom kišovito, hladno i tmurno. 

Ovo možda može pomoći izabranicima Vladana Milojevića da se "očeliče", a videćemo koliko dobro treniraju već sutra kada će odmeriti snage sa Spartakom iz Subotice u novom kontrolnom meču od 13 časova.

Podsetimo, crveno-beli su odigrali dve utakmice na pripremama i slavili na obe. Pobeđena je Hloraka sa 3:2, dok je nakon toga mađarski Zalagerseg poražen minimalnim rezultatom 1:0.

Za vreme boravka na Kipru će odigrati pet pripremnih utakmica. Generalna proba je zakazana za 1. februar, a ime rivala je naknadno objavljeno - u pitanju je jermenski Ararat.

Što se tiče ostalih mečeva, raspored izgleda ovako:
   
24. januar Crvena zvezda – Spartak Subotica
28. januar Crvena zvezda – Mladost Lučani

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading