VAŽNE VESTI ZA PIKSIJA! Poznat stepen Vlahovićeve POVREDE! Evo koliko će ODSUSTVOVATI sa terena!

Autor:

Sport

09.12.2023

09:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Juvetusa povredio se u derbiju Serije A protiv Napolija.

VAŽNE VESTI ZA PIKSIJA! Poznat stepen Vlahovićeve POVREDE! Evo koliko će ODSUSTVOVATI sa terena!

Foto: Starsport

Fudbaleri Juventusa pobedili su Napoli u derbiju 15. kola Serije A rezultatom 1:0 (0:0) i vratili se na lidersku poziciju, bar do današnjeg meča Intera i Udinezea na "Meaci".

Reprezentativci Srbije u timu bjanko-nera Filip Kostić i Dušan Vlahović bili su u startnoj jedanaestorici, ali su obojica zamenjeni pre poslednjeg sudijskog zvižduka.

Kragujevčanin je u 83. minutu ustupio mesto Aleksu Sandru, dok je Dušan Vlahović, nešto ranije, u 70. zadobio povredu i ostao da leži na travi držeći se za butinu. Umesto njega na teren je ušao Milik, ali sada su i stigle informacije o zdravstvenom stanju bivšeg igrača Fiorentine i Partizana.

Foto: Starsport

Dušan Vlahović

Prema prvim informacijama iz Italije, srpski napadač nije ozbiljnije povređen, a trener Masimilijano Alegri ga je posle utakmice pohvalio.

- Vlahović je dominirao nad svojim čuvarima. I Kjeza je odigrao dobro, obojica su shvatili da moraju da rade za tim, da vrše presing i drže visok tempo. Juventus za ovih 120 godina u svom DNK ima upisano da se do rezultata stiže napornim radom i požrtvovanjem - rekao je Alegri.

Nema sumnje da će ovakav rasplet dešavanja obradovati i selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija koji računa na Vlahovićeve usluge pred EURO, naredne godine u Nemačkoj.

Juventus u narednom kolu gostuje Đenovi, pa se u klubu nadaju da će Dušan do tada biti na raspolaganju iskusnom stručnjaku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading