FSS IZABRAO BAZU ZA EVRO 2024: "Orlovi" u Augzburgu bruse formu za Engleze, Dance i Slovence!

Autor: M. M.

Sport

05.12.2023

18:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Blizu je Minhen.

FSS IZABRAO BAZU ZA EVRO 2024: "Orlovi" u Augzburgu bruse formu za Engleze, Dance i Slovence!

Foto: fss.rs

Žreb za grupnu fazu Evropskog prvenstva 2024. godine poslao je fudbalsku reprezentaciju Srbije u grupu C sa Engleskom, Slovenijom i Danskom, što je prema pravilima UEFA odredilo da baza Orlova bude u južnom delu Nemačke.

Nacionalni savezi su već sredinom 2022. godine bili u obavezi da po geografskim zonama (severistok, zapad, jug) naprave uži izbor od četiri grada i da se posle žreba odluče za konačan.

Foto: fss.rs

Stadion

U skladu sa zahtevima selektora Dragana Stojkovića i njegovog stručnog štaba doneta je odluka da naš najbolji nacionalni tim tokom predstojećeg šampionata Evrope bude lociran u Augzbugu u hotelu „Maximilian’s“ sa korišćenjem trening centra „Rosenaustadion“.

S obzirom na činjenicu da će reprezentacija Srbije poslednje dve utakmice u grupi igrati u Minhenu na „Alijanc Areni“, koja se nalazi nedaleko od Augzburga, ovakav izbor bio je logičan kako bi ekipa imala što manje opterećenja prilikom putovanja.

Foto: fss.rs

Hotel

Uz to, vrlo se vodilo računa da smeštaj, kao i uslovi u trening centru budu u skladu sa najvišim profesionalnim standardima.Hotel „Maximilian’s“ je kategorisan sa pet zvezdica i pruža idealne uslove za smeštaj sportskih ekipa.

U njemu su odsedali reprezentacija Nemačke i klubovi poput Bajern Minhena i Borusije Dortmund.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading