BEZ IMALO SRAMA UKRALA TORBICU SA ŠANKA: Nezapamćeni bezobrazluk u Beogradu! (VIDEO)

Autor:

Hronika

02.05.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije jasno da li je reč o gostu, radniku ili nekom iz obližnjeg lokala.

BEZ IMALO SRAMA UKRALA TORBICU SA ŠANKA: Nezapamćeni bezobrazluk u Beogradu! (VIDEO)

Foto: instagram.com/moj_beo_grad/printscreen

U jednom kafiću nedaleko od beogradske Arene, došlo je do neobičnog događaja koji je izazvao pažnju javnosti. Naime, prema tvrdnjama jedne devojke, došlo je do krađe torbice iz šanka u kojoj su se nalazili novac i bitni dokumenti. Kako navodi vlasnica torbice, nadzorna kamera je zabeležila trenutak kada je devojka ušla u kafić i bez prisustva osoblja ukrala torbicu, nakon čega je mirno napustila lokal.

Neobičan detalj na snimku

Međutim, ono što je izazvalo dodatnu pažnju jeste neobičan detalj na snimku. Naime, devojka koja je izvršila krađu, na sebi je nosila kecelju tipičnu za konobare i šankere. Ovaj detalj je zbunio javnost, jer nije jasno da li je reč o gostu, radniku ili nekom iz obližnjeg lokala.

 

 

Reakcija vlasnice

Vlasnica kafića izrazila je nadu da će lopov biti pronađen i kažnjen za ovaj čin, te je apelovala na javnost da ukoliko prepoznaju osobu sa snimka, odmah obaveste nadležne institucije. Takođe, istakla je da je šokirana ovakvim događajem i da će preduzeti dodatne mere kako bi se osigurala sigurnost gostiju i imovine.

Prva stvar koju treba uraditi jeste da odmah prijavite krađu policiji. Potrebno je da pružite sve relevantne informacije o događaju, kao što su vreme i mesto krađe, opis ukradene imovine i bilo koje druge detalje koji bi mogli pomoći u istrazi.

Ako ste osigurani, odmah obavestite svoju osiguravajuću kompaniju o krađi. Pružite im sve potrebne informacije i dokumentaciju kako biste mogli da podnesete zahtev za nadoknadu štete.

Važno je da zabeležite sve detalje o krađi dok su još sveži u vašem sećanju. To može uključivati opis ukradene imovine, vrednost ukradenih predmeta, kao i bilo kakve druge relevantne informacije o događaju.

Ako imate sigurnosne kamere na mestu gde se dogodila krađa, proverite snimke kako biste videli da li su zabeležile bilo šta što bi moglo pomoći u identifikaciji počinioca.

Obavestite svoje komšije o krađi kako bi bili svesni potencijalnih opasnosti u njihovom okruženju. Takođe, možda će neko od njih imati korisne informacije koje bi mogle pomoći u istrazi.

Nakon krađe, važno je preduzeti dodatne mere zaštite kako biste sprečili buduće incidente. To može uključivati pojačavanje sigurnosnih mera na vašem domu ili promenu šifri i brava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading