DALIBORU NEĆE IMATI KO DA ODŽI POMEN?! Danas sahrana supruge i majke osumnjičenih za ubistvo male Danke

Autor:

Hronika

16.05.2024

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka osumnjičenog za ubistvo devojčice iz Bora preminula je prekjuče, a juče je završena njena obdukcija, tako da nema prepreka za njenu sahranu koja je zakazana danas.

DALIBORU NEĆE IMATI KO DA ODŽI POMEN?! Danas sahrana supruge i majke osumnjičenih za ubistvo male Danke

Foto: ST/Dragan Kadić, Facebook

Svetlana Dragijević, majka osumnjičenog za ubistvo male Danke Ilić, Dejana Dragijevića, preminula je prekjuče, a sahrana će biti održana danas na novom Zlotskom groblju. Ona će biti sahranjena pored svog sina Dalibora, kojem je trebalo da obeleži 40 dana od smrti.

Više Javno Tužilaštvo u Boru naložilo je obdukciju tela Svetlane Dragijević kako bi se utvrdio tačan uzrok njene smrti. Ona je preminula u kući komšija kod kojih nije često odlazila. Svetlana je navpdno ušla u kuću komšija, zatražila vodu, ali je ubrzo preminula. Hitna medicinska pomoć stigla je brzo, ali nažalost, mogli su samo da konstatuju njenu smrt. 

Gotova sam, nema mi života - rekla je nedavno Svetlana kada je primila našu ekipu koja je i jedina bila kod njih u kući. 

Foto: Printscreen

Umrlica

S obzirom na situaciju da su i suprug i sin Svetlane Dragijević u zatvoru, postavlja se pitanje ko će se pobrinuti oko organizacije sahrane. Prema nezvaničnim informacijama, sahrani će prisustvovati samo suprug Radoslav, dok će neko od rođaka preuzeti organizaciju.

Na umrlici je naveden pogrešan datum smrti nesrećne žene, budući da piše da je umrla u četvrtak, a u stvari se to dogodilo dan ranije. 

Podsećamo, ubistvo male Danke Ilić u Banjskom Polju dogodilo se 26. marta, kada su je, kako se sumnja, službenim kolima u pripitom stanju udarili, a potom ugušili radnici JP,"Vodovod" iz Bora, Srđan Janković i Dejan Dragijević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading