AHTUNG, AHTUNG: Važne vesti za NAVIJAČE SRBIJE, evo kako možete do KARATA ZA EVRO 2024!

Autor: M. M.

Sport

02.12.2023

19:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Apliciranje počinje od ponedeljka.

AHTUNG, AHTUNG: Važne vesti za NAVIJAČE SRBIJE, evo kako možete do KARATA ZA EVRO 2024!

Foto: Starsport

Fudbalska reprezentacija Srbije žrebom u Hamburgu našla se u grupi C sa Engleskom, Danskom i Slovenijom!

Izabranici Dragana Stojkovića Piksija imaće veliku podršku u Gelzenkirhenu protiv Engleske, odnosno u Minhenu sa Slovenijom i Danskom, a poznato je i kako doći do ulaznica.

Evo šta je potrebno da uradite ukoliko želite da gledate Srbiju na EP koje počinje 14. juna i traje do 14. jula:

1. Prodaja ulaznica obavljaće se isključivo preko sajta UEFA (link OVDE),  što znači da FSS neće vršiti prodaju karata za EURO 2024.

2. Distribucija karata koje će biti isključivo u elektronskom formatu vršiće se preko aplikacije UEFA Tickets, koju će svaki nosilac ulaznice morati da instalira na svom telefonu.

3. Registracija i apliciranje za ulaznice na sajtu UEFA za navijače počinje 4. decembra i trajaće do 12. decembra 2023. godine u 14,00. I to je rok koji mora da se ispoštuje i ko u tom terminu ne aplicira – najverovatnije neće moći naknadno da nabavi ulaznice. U januaru 2024. godine UEFA šalje mejlove sa detaljima za plaćanje, nakon plaćanja, dobija se potvrda o plaćanju, a ulaznice će na UEFA Tickets aplikaciju biti distribuirane u maju/junu 2024. godine. QR kod na ulaznicama će se pojaviti oko 3 časa pred utakmicu.

4. Svaki kupac ulaznica biće obavešten putem e-pošte da preuzme aplikaciju UEFA Tickets i prihvati uslove i odredbe pre nego što pristupi svojim ulaznicama.

5. Apliciranje će biti moguće za sve utakmice na turniru, a preko jednog naloga moguće je aplicirati za najviše četiri ulaznice po utakmici.

Najjeftinije ulaznice za grupnu fazu koštaju 30 evra, a one najskuplje idu do 200 evra. Naravno, u zavisnosti od toga gde se nalaze sedišta, kreće se raspon cena ulaznica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading