INVAZIJA SRPSKIH NAVIJAČA NA NEMAČKU! Cene karata za Evropsko prvenstvo su PRISTUPAČNE, NAVALI NARODE!

Autor:

Sport

20.11.2023

19:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gledajte hotele i bukirajte, poručio je Mitrović.

INVAZIJA SRPSKIH NAVIJAČA NA NEMAČKU! Cene karata za Evropsko prvenstvo su PRISTUPAČNE, NAVALI NARODE!

Foto: Dražen Ostojić

Fudbaleri Srbije remijem sa Bugarskom u Leskovcu - 2:2 obezbedili su plasman na Evropsko prvenstvo 2024. godine u Nemačkoj. 

Naš tim već 2. decembra očekuje žreb za grupe, a kako trenutno stvari stoje bićemo u četvrtom šeširu na izvlačenju u Hamburgu.

Među navijačima raste euforija i mnogi su već počeli da bukiraju smeštaj u Nemačkoj. Takođe, karte za utakmice grupnu fazu uveliko su u prodaji i nema sumnje da će Srbi širom Evrope i sveta pohitati da obezbede zlata vredan komad hartije.

Očekivano, najjeftnije ulaznice su za grupnu fazu i one se kreću od 30 do 200 evra. Izuzetak je utakmica 14.juna u Minhenu kada će domaćini "panceri" na "Alijanc Areni" otvoriti EVRO 2024. Karte za taj meč koštaće od 50 do 600 evra.

Cene se menjaju tokom turnira i rastu sa svakom narednom fazom. Sledi osmina finala i cene karate za te mečeve su od 50 do 250 evra, zatim za četvrtfinale od 60 do 300 evra. Za polufinale se kreću od 80 do 600 evra, dok će za finalnu utakmicu biti potrebno izdvojiti od 95 do čak 1.000 evra.

Najbolji fudbaler i strelac Srbije Aleksandar Mitrović pozvao je navijače da bodre njega i saigrače u Nemačkoj.

Foto: Republika.rs

Mitrović

- Gledajte hotele i bukirajte po Nemačkoj. Uspeli smo da odemo na Evropsko prvenstvo nakon 24 godine. Ova generacija pokazala je od čega je satkana. Bili smo prvi i u Ligi nacija. Nadam se da će Srbija proslaviti veliki uspeh - rekao je popularni Mitrogol.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading