DELIJE, OVO JE VEOMA VAŽNO: Zvezda se hitno oglasila

Autor:

Sport

08.11.2023

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa Marakane poslali bitnu poruku pred narednu utakmicu.

DELIJE, OVO JE VEOMA VAŽNO: Zvezda se hitno oglasila

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Lajpciga sa 2:1 u četvrtom kolu Lige šampiona, ali vremena za odmor nema. Izabranici Baraka Bahara gostovaće u subotu pančevačkom Železničaru u 15. kolu Superlige u meču u kojem samo pobeda dolazi u obzir. Zato su sa Marakane pozvali delije da im daju podršku, ali i objasnili kako mogu do karata za taj meč koji se od 18 časova igra u Pančevu.

- FK Crvena zvezda obaveštava sve navijače da će ulaznice za predstojeći meč crveno-belih protiv Železničara u Pančevu, koji je zakazan za subotu, 11. novembar od 18 časova u okviru 15. kola domaćeg prvenstva, biti dostupne na blagajnama stadiona "Rajko Mitić" u četvrtak i petak od 11 do 17 sati po ceni od 500 dinara. Ulaznice su namenjene za istočnu tribinu i ulaz pod rednim brojem dva na stadionu Železničara - sapštili su sa Marakane, pa dodali:

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

 

- Klub obaveštava sve zaljubljenike u crveno-bele boje da prodaja karata na dan utakmice neće biti dostupna na stadionu u Pančevu. Apelujemo da svoje ulaznice obezbedite na vreme na Marakani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading