BAHARU SVE KRISTALNO JASNO: Trebalo mi je vreme da shvatim da Zvezda ne sme nikad da gubi

Autor:

Sport

03.11.2023

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razumem buku navijača i medija, očekivanja su uvek velika, rekao je izraelski trener.

BAHARU SVE KRISTALNO JASNO: Trebalo mi je vreme da shvatim da Zvezda ne sme nikad da gubi

Foto: Starsport

Barak Bahar

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su u sredu samo 1:1 protiv TSC u zaostalom meču osmog kola Superlige pa im Partizan pred nastavak šampionata beži šest bodova. Zbog toga su delije žestoko izvređale fudbalere crveno-belih i trenera Baraka Bahara, a "palo" je i postrojavanje u svlačionici.

Srećom, strasti su se smirile a delije su najavile da će fudbalerima i Izraelvu biti neophpdan vetar u leđa koliko već od sutrašnje utakmice protiv Radnika na Marakani. Tim povodom, kako meča tako i susreta sa navijačima, oglasio se i sam Bahar.

Foto: Starsport

 

- Razumem buku navijača i medija, očekivanja su uvek velika. Odlično smo počeli na pripremama i u sezoni, pa su se očekivanja dodatno uvećala. Možda nismo bili dovoljno skromni. Trebalo mi je vreme da shvatim ligu, izgubili smo dve utakmice. Zvezda nikada ne gubi u šampionatu, iz toga smo mnogo naučili - rekao je Bahar pa nastavio:

- Kao što znate, moja zemlja krvari, mnogo bola to prouzrokuje, moja porodica je tamo i nisam ih video mesec dana, ali pričam da znate da mi pričaju da moja glava možda trenutno nije ovde. Ali potpuno je drugačije, moja glava je samo ovde. Ja i moj tim smo potpuno posvećeni klubu, znamo koliko je ovaj klub važan navijačima, menadžmentu i za mnogo ljudi, radimo 24 sata, sedam dana u nedelji, dolazimo rano, kasno odlazimo kući.

On se dotakao i kadrovskih rešenja, pre svega velikog broja internacionalaca koji su pod posebnom lupom.

Republika

Foto: star sport

 

- Znam da mnogi pričaju da imamo mnogo stranaca u timu, ali svi su pre svega dobri igrači i svi su posvećeni timu i svi imaju sjajnu ličnost. Takođe i domaći i mladi igrači, imamo veliki tim i kvalitet, imamo sjajnu svlačionicu. Ako vam neko priča drugačije, znajte da vas laže - dodao je Izraelac.

On je ponudio i objašnjenje zbog toga što se nije pojavio na konferenciji za medije u sredu.

- Znam da ste bili raozočarani, jasan razlog je što su posle igrači su hteli da razgovaraju sa mnom, nakon toga sam hteo da razgovaram sa upravom kluba. Nikada nisam bežao od pitanja, posebno posle lošeg rezultata i zato sam došao ovde da ponudim odgovore pred vama - zaključio je Bahar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading