PRETHODNO GOSTOVANJE IM NIJE OSTALO U LEPOM SEĆANJU: Delije, podrška je neophodna - "traktoristi" moraju pasti na "krovu"!

Autor:

Sport

27.10.2023

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serija loših rezultata započeta je na "krovu".

PRETHODNO GOSTOVANJE IM NIJE OSTALO U LEPOM SEĆANJU: Delije, podrška je neophodna - "traktoristi" moraju pasti na "krovu"!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde će u subotu od 18 časova i 30 minuta odigrati utakmicu 13. kola Superlige Srbije protiv ekipe IMT na gostujućem terenu, a karte za taj duel su u petak u prodaji i na Marakani.

Nakon meča trećeg kola grupne faze Lige šampiona, crveno-beli se vraćaju obavezama u prvenstvu. Izabranici Baraka Bahara će imati priliku da protiv ekipe IMT ostvare novi trijumf u nacionalnom šampionatu, a podrška sa tribina će biti neophodna. Navijači Crvene zvezde su bili uz prvotimce u velikom broju i Lajpcigu i pokazali da su snaga tima. 

Ulaznice za meč protiv ekipe IMT će se prodavati na blagajni stadiona “Rajko Mitić” u petak od 11 sati do 18 časova. U ponudi su karte za sektore zapad i jug, a cena ulaznice je 1000 dinara.

Republika

Foto: Starsport

Prvo gostovanje na "Krovu" nije mu ostalo u lepom sećanju

 

Podsećamo sve zvezdaše da 1. novembra na utakmici protiv TSC-a počinje nagradna igra pod nazivom “Pronađi i odvezi”, a svi oni koji budu bili na stadionu će moći u njoj da učestvuju i uz malo sreće osvoje automobil Toyota Aygo X.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading