PREKID POSTA ILI SEDMA TITULA U NIZU: Evo kome se daju veće šanse u Superligi, Partizanu i Crvenoj zvezdi

Autor:

Sport

03.11.2023

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kladionice korigovale prognoze u odnosu na pred početak sezone.

PREKID POSTA ILI SEDMA TITULA U NIZU: Evo kome se daju veće šanse u Superligi, Partizanu i Crvenoj zvezdi

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana vode karavan u Superligi sa šest bodova više u odnosu na Crvenu zvezdu posle 12 odigranih utakmica, ali izabranici Igora Duljaja i dalje nisu favoriti za osvajanje titule. Naime, četi Baraka Bahara, koja je na početku sezone bila apsolutni favorit za osvajanje sedmog šampionskog pehara u Srbiji narednog leta, i dalje se daju mnogo veće šanse za slavlje na Marakani nego da će u Humskoj prekinuti post.

Naime, kada je počinjala sezona kvota u većini kladionica u Srbiji na Zvezdu je iznosila oko 1,10 dok je na Partizan bila čak između 5,00 i 7,00. Sada kada je odigrano po 12 utakmica, ali ne i 171. večiti derbi koji je zbog ubistva Srba na Kosovu i Metohiji i Dana žalosti odložen za 20. decembar, pa se još ne zna odnos snaga u međusobnom duelu, crveno-beli su i dalje favoriti ali ne sa tolikom razlikom. Tako je kvota na Zvezdu i dalje 1,10-1,20, dok je na Partizan drastično pala i kreće se oko 2,80.

Kada su u pitanju ostali timovi, njima se ne daju gotovo nikakve šanse, bez obzira što neki od njih, gledajući stanje na tabeli i rezultate i dalje imaju čemu da se nadaju u sportskom smislu. Tako je treći favorit TSC na koji je kvota 1,500, a slede Vojvodina, Čukarički i Voždovac sa kvotana 60,00. Svim ostalim superligašima daju se mizerne promilske šanse jer je na njih kvota 101,00.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading