PENICILIN ZA VEČITE: ON je "NOĆNA MORA" Zvezde i Partizana!

Autor:

Sport

02.11.2023

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skromni momak iz Sjenice dokazuje svoj kvalitet.

PENICILIN ZA VEČITE: ON je "NOĆNA MORA" Zvezde i Partizana!

Foto: star sport

Ifet Đakovac postigao je izjednačujući pogodak za TSC na Marakani protiv Crvene zvezde u 91. minutu i tako doneo svom timu važan remi.

Vezista tima iz Bačke Topole sjajno je reagovao u kontri, savladao Omrija Glazera i tako ostavio crveno-bele na -6 u odnosu na Partizan.

Nije samo Crvenoj zvezdi "presudio" Đakovac, učinio je to i njenom večitom rivalu Partizanu u prvom kolu Superlige Srbije, kada je takođe u remiju svog(3:3) bio strelac drugogo pogotka.

Republika

Foto: Starsport

Ifet Đakovac

 

Ifet je fudbal počeo da trenira u mladom timu Sloge iz Sjenice, a kasnije preko užičke Slobode stigao u omladince beogradskog Partizana. 

Kao senior najpre je zadužio dres čajetinskog Zlatibora te je za taj klub klubom nastupao u Zoni Drina i Srpskoj ligi Zapad.

Dve i po godine igrao je za ekipu Tutina, posle čega se vratio u Zlatibor sa kojim se potom takmičio u Prvoj i Superligi Srbije.

U januaru 2021. potpisao je za TSC iz Bačke Topole, a u međuvremenu se profilisao kao jedan od najbitnijih fudbalera u ekipi Žarka Lazetića.

Sjajnu nastupi doneli su Ifetu novi ugovor, tako da se na vernost obavezao do 2026. godine.

Đakovac je ove sezone postigao četiri gola u Superligi Srbije, a pored već pomenutih pogodaka Zvezdi I Partizanu, dva puta se upisao u strelce protiv Železničara iz Pančeva.

Postigao je pogodak i protiv Olimpijakosa u Ligi Evrope i na taj način pomogao svom timu da dođe do prvog boda u ovom takmičenju.

Nema sumnje da je Đakovac igrač za velike utakmice, a to je pokazao svojom smirenošću i hladnokrvnošću.

Njegova cena je porasla na 2.5 miliona evra prema specijalizovanom "transfermarktu", a to je pokazatelj sjajne forme.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading