VAŽNA OBJAVA S MARAKANE! Zvezda izlazi u SUSRET najmlađim navijačima!

Autor:

Sport

31.10.2023

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da će biti besplatan ulaz za decu starosti do 14 godina na zaostali meč osmog kola Superlige Srbije protiv ekipe TSC-a iz Bačke Topole.

VAŽNA OBJAVA S MARAKANE! Zvezda izlazi u SUSRET najmlađim navijačima!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Utakmica između Crvene zvezde i TSC biće odigrana sutra od 19 časova na stadionu "Rajko Mitić".

- Dečija ljubav prema Crvenoj zvezdi nikad nije poznavala granice, a kao što je to bio slučaj na prethodnom susretu protiv Javora mališani će ponovo moći besplatno da posmatraju svoje ljubimce na Marakani. Ulazi na istoku najvećeg srpskog stadiona će biti širom otvoreni za dečake i devojčice starosti do 14 godina, dok je neophodno da mališani budu u pratnji jedne odrasle osobe koja poseduje kartu za meč protiv ekipe TSC - navode iz Crvene zvezde.

Crveno-beli su podsetili navijače da sutra počinje nagradna igra.

- Na utakmici protiv TSC počinje nagradna igra pod nazivom "Pronađi i odvezi", a svi oni koji budu bili na stadionu će moći u njoj da učestvuju i uz malo sreće osvoje automobil "Tojota Ajgo X" - stoji u saopštenju srpskog šampiona.

Republika

Foto: Starsport

 

Branilac titule je naveo da je u toku prodaja karata za duel sa TSC. Ulaznice za severnu tribinu koštaju 400 dinara, 500 za istočnu, a 700 za zapadnu. Karta za tribinu "Siniša Mihajlović" vredi 1.400 dinara, a VIP jedan i dva - 6.500. VIP galerija košta 8.500 dinara.

Utakmica između Crvene zvezde i TSC trebalo je da bude odigrana 23. septembra, ali je odložena zbog obaveza oba kluba u evropskim takmičenjima.

Izabranici Baraka Bahara se trenutno nalaze na drugom mestu na tabeli Super lige Srbije, imaju 27 bodova iz 11 utakmica, dok je TSC treći sa 22 poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading