LAZETIĆ BLISTA POSLE REMIJA: Sveli smo Zvezdu NA MALO ŠANSI! Pitao sam Bahara o porodici, to je VAŽNIJE OD SVEGA!

Autor:

Sport

01.11.2023

23:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener TSC-a smatra da je njegov tim ofanzivno mogao i bolje.

LAZETIĆ BLISTA POSLE REMIJA: Sveli smo Zvezdu NA MALO ŠANSI! Pitao sam Bahara o porodici, to je VAŽNIJE OD SVEGA!

Foto: star sport

Žarko Lazetić je na Marakani uzeo bod Zvezdi (1:1), pogotkom Ifeta Đakovca u sudijskoj nadoknadi vremena.

- Sigurno da kada se uzme bod na Marakani da su utisci pozitivni. Odigrali smo dobru defanzivnu utakmicu, a ofanzivno nismo bili sveži, jer je ovo nama bio treći meč u šest dana. U prvom poluvremenu smo mogli bolje, bilo je više prostora za igru, ali nismo imali dobra rešenja, dok je drugom Zvezda izašla agresivnije, pa nismo uspevali da ostanemo na lopti koliko smo želeli. Pozitivno je to što smo uspeli da svedemo Zvezdu na malo pravih šansi - rekao je Lazetić.

Republika

Foto: Starsport

Žarko Lazetić

 

Navodi da bod na Marakani nije uspeh jer je to njegova ekipa uradila i prošle sezone. Dodaje i da se ne žali na kriterijum suđenja i kao svoj najveći uspeh ističe drugo mesto u ligi proletos.

- Ovaj rezultat će više značiti mojim igračima nego meni, njima je velika satisfakcija za uloženi trud, oni sve to emotivnije doživljavaju -rekao je Lazetić.

Objasnio je i zbog čega se nije radovao posle postignutog pogotka Đakovca, kojim je njegov tim nekoliko minuta kasnije obezbedio bod.

- Ostalo mi je u glavi Bilić, Hrvatska protiv Turske. Utrčavanje u teren pa primljen gol. Uvek razmišljam šta je sledeće, ali srećom po nas već su bili produžili utakmicu četiri minuta pa nisu mogli još - priznaje Lazetić.

Na kraju meča je prozborio koju reč i sa Barakom Baharom, trenerom Zvezde.

- Pitao sam ga kako mu je porodica, jer ja sam čovek sa Kosova i znam kako je kada padaju bombe i kada je dole porodica. Poželeo sam mu da sve to izdrži. To je, ipak, važnije od svega - završio je Žarko Lazetić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading