LAZETIĆ SE PLAŠI ZVEZDE: Veliki IZAZOV!

Autor:

Sport

31.10.2023

20:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener TSC-a ima veliko poštovanje prema šampionu Srbije.

LAZETIĆ SE PLAŠI ZVEZDE: Veliki IZAZOV!

Foto: Starsport

Trener TSC-a Žarko Lazetić

Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić izjavio je na konferenciji za medije pred utakmicu sa Crvenom zvezdom, da njegovom timu neće biti lako ali da predstojeći meč gleda kao izazov.

Crvena zvezda će dočekati ekipu TSC na stadionu “Rajko Mitić” u sredu, 1. novembra od 19 časova u okviru zaostale utakmice osmog kola Superlige Srbije.

- Neće biti lako, ali privilegija je igrati na najvećem stadionu na kome Zvezda nije izgubila već 5-6 godina i na koji se ide jednom godišnje. Ovaj meč posmatram kao priliku i izazov. Pripremajući se za njega videli smo da Zvezda izlazi iz krize i napreduje, iako ne pobeđuje onako ubedljivo kako smo od njih navikli - istakao je Lazetić.

On je konstatovao da će Zvezda sigurno biti svežija od TSC-a, kome je ovo treća utakmica u šest dana, dok je protivniku imao neki dan više za odmor, što pravi razliku.

- Nismo presrećni zbog momenta u kome se utakmica igra i rado bi je pomerili, ali prilagođavamo se. Praktično smo imali jedan dan za pripremu meča koji se u idealnim uslovima sprema deset dana. Tako je kako je i pokušaćemo da sa što manje detalja opteretimo igrače i da im damo samo osnovne informacije i da budemo što više svoji - izjavio je Lazetić.

Napadač TSC-a Saša Jovanović se složio da je kvalitet protivnika neosporan i da neće biti lako.

Republika

Foto: Starsport

Saša Jovanović

 

- Očekujem težak meč, igramo protiv Zvezde na Marakani i neće biti lako. Pokušali smo da se spremimo i oporavimo što brže i bolje i nadamo se rezultatu povoljnom po nas. Protiv Zvezde smo odigrali težak meč 1:1, na kome sam ja uz asistenciju Ratkova postigao gol i pamtim bukvalno svaki detalj sa te utakmice i voleo bih da se taj scenario ponovi bez obzira ko bi postigao pogodak, samo da ostvarimo dobar rezultat - zaključio je Jovanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading