ZALUDEO JE PLANETU: Brazilski vunderkind je budući superstar evropskog fudbala - Real je za njega već izdvojio pravo bogatstvo! (VIDEO)

Autor:

Sport

28.10.2023

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U julu mesecu je napunio tek 17 godina, a od njega se već očekuje mnogo.

ZALUDEO JE PLANETU: Brazilski vunderkind je budući superstar evropskog fudbala - Real je za njega već izdvojio pravo bogatstvo! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Endrik

Fudbaler brazilskog Palmeirasa još uvek nije punoletan, ali već sada o njemu bruji planeta.

Endrik Felipe je u julu mesecu proslavio 17. rođendan, ali je svojim fudbalskim znanje već privoleo rukovodstvo kraljevskog kluba iz Madrida da za njega izdvoji čak 72 miliona evra i vunderkind će već narednog jula postati član kluba sa stadiona "Santijago Bernabeu".

Navijači Real Madrida već sada o njemu govore u superlativu i jedva čekaju da stigne u špansku prestonicu, a očekivanja su svakako najveća moguća.

Posebno se pripoveda o njegovim nogama, a kvadricepsi doslovno izgledaju kao da sedamanestogodišnji fudbaler ne izlazi iz teretane.

 

 

Kolika su očekivanja od mladog Brazilca govori i podatak da su mu u Realu već spremili dres sa brojem devet koji je do nedavno nosio Karim Benzema.

Treba napomenuti da Endrik može da pokrije sve napadačke pozicije u timu. U aktuelnoj sezoni u dresu Palmeirasa odigrao je 44 meča i postigao osam pogodaka, dok je za U-17 reprezentaciju Brazila na četiri nastupa bio strelac pet pogodaka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading