POTPUNO LUDILO: Dušanu Tadiću se klicalo u Minhenu - kapiten naše reprezentacije postao zvezda košarkaške Evrolige! (VIDEO)

Autor:

Sport

28.10.2023

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U potpunosti ih je zaludeo...

POTPUNO LUDILO: Dušanu Tadiću se klicalo u Minhenu - kapiten naše reprezentacije postao zvezda košarkaške Evrolige! (VIDEO)

Foto: Starsport

Kapiten srpskog nacionalnog tima Dušan Tadić polovinom meseca jula, nakon punih pet godina provedenih u crveno-belom dresu amsterdamskog Ajaksa, preselio se u Istanbul gde je poneo opremu Fenerbahčea i već sada se može reći da je kod pristalica jednog od najpopularnijih turskih klubova, stekao status božanstva.

U aktuelnoj sezoni Fenerbahče u nacionalnom šampionatu ima devet pobeda u isto toliko odigranih mečeva, a nekadašnji izdanak fudbalske škole novosadske Vojvodine ostvario je skor od šest pobeda i četiri asistencije u svim takmičenjima.

Koliko je Tadić "zaludeo" prostalice Fenera, govori i podatak da su tokom košarkaškog susreta petog kola Evrolige, na utakmici u Minhenu, navijači kluba iz Istanbula klicali Dušanu Tadiću. 

Minhenskim "Audi domom" orilo se "Tadić, on fire".

 

 

Kada je reč o samom košarkaškom susretu, Fenerbahče je rezultatom 76:67 savladao domaći Bajern čime je stigao do četvrte pobede u pet odigranih ovosezonskih mečeva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading