ONI SU BRUTALNA EKIPA: Imao je trener Čukaričkog šta da kaže nakon pola tuceta golova u mreži svog tima!

Autor:

Sport

27.10.2023

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Brđani" su doživeli potpuni rezultatski fijasko na Apeinnima.

ONI SU BRUTALNA EKIPA: Imao je trener Čukaričkog šta da kaže nakon pola tuceta golova u mreži svog tima!

Foto: Tanjug/AP

Igor Matić

U okviru treće runde ovosezonske grupne faze Lige konferencija ekipa Čukaričkog se iz Firence vraća u sprsku prestonicu sa pola tuceta golova u mreži.

Već u uvodnim treuncima susreta Fiorentina je stigla do dva gola prednosti, čime je praktično i rešila pitanje pobednika ovog meča, a kasnije je rutinski uz još četiri pogotka zabeležila trijumf koji ih ostavlja u trci za plasman u nokaut fazu.

Nakon susreta na "Artemio Frankiju", trener Čukaričkog Igor Matić je izjavio:

- Pokušali smo da izađemo visoko, da budemo hrabri što smo i pričali u najavi utakmice, ali prva dva šuta u okvir gola i lopta je završila u golu. Taj drugi gol mislim i da nije bio šut, hteo je da primi loptu, da li mu je prešla preko noge, tek ušla nam je u gol, nakon toga crveni karton i mislim da je suvišno išta pričati posle toga.

 

 

Za kraj je šef struke "brđana" istakao:

- Jednostavno, protiv jednog ovako dobrog tima, protiv brutalne ekipe kakva je Fiorentina, oni svaku grešku kažnjavaju, tako da ako pogledamo celu ovu utakmicu i ako pričamo o ovim timovima iz Lige konferencije, iskreno, ovo je viši nivo u odnosu na nas, na naš fudbal, tako da šta da radimo, glava ide gore, nastavljamo i dalje da treniramo i da radimo, moramo da verujemo u dobre stvari.

I nakon trećeg meča u Grupi F Lige konferencija belo-crni na svom kontu nemaju niti jedan osvojeni bod, a u narednom susretu 9. novembra na Gradskom stadionu "Dubočica" u Leskovcu ugostiće upravo slavni klub iz Firence.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading