ČUKARIČKI SE UPISAO U ANALE KLUBA IZ FIRENCE: Firentina brojala do šest i zabeležila istorijski trijumf!

Autor:

Sport

26.10.2023

22:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ipak je to realan odnos snaga.

ČUKARIČKI SE UPISAO U ANALE KLUBA IZ FIRENCE: Firentina brojala do šest i zabeležila istorijski trijumf!

Foto: TV Arena sport

Fudbaleri beogradskog Čukaričkog u svom premijernom učešću u grupnoj fazi nekog evropskog takmičenja, nakon dva odigrana kola imaju zabeleženo isto toliko poraza, ali su i pored navedenog u Firencu otputovali sa umerenim optimizmom i željom da se pokažu i dokažu protiv renomiranog rivala.

Protivnik kluba sa Banovog Brda u okviru UEFA Lige konferencija jeste slavna Fiorentina koja je bila pod imperativom osvajanja bodova kako bi nakon dva startna remija, ostala u trci za plasman u nokaut fazu.

Međutim, domaćin je od samog starta pokazao rasu i klasu i blickrigom nakon samo deset minuta igre stigao je do dva gola prednosti.

Mrežu Nemanje Belića načeo je Lukas Beltran u šestom minutu, da bi samo četiri minuta kasnije isti igrač svojim drugim pogotkom, praktično rešio pitanje pobednika.

 

 

Potpuni rezultatski krah beogradskog kluba samo je potvrdio Džonatan Ikone u 29. minutu meča, a svega par minuta kasnije Luka Subotić je nakon oštrog starta zaradio crveni karton, čime je potencijalna bajka belo-crnih i definitivno bila okončana.

U nastavku susreta samo se postavljalo pitanje koliko pogodaka će postići italijanski klub, a momci u ljubičastoj sportskoj opremi "zadovoljili" su se identičnim učinkom kao u prvih 45 minuta igre.

 

 

Četvrti ogodak za Fiorentinu postigao je Rikardo Sotil u 65. minutu. Osam minuta kasnije peti pogodak postiže Lukas Martinez Kvarta, da bi konačnih 6:0 postavio Maksim Lopez.

Ovim susretom je beogradski klub ušao u anale kluba iz Firence, s obzirom da je ovo najubedljiviji trijumf "ljubičastih" u istoriji Lige konferencija.

Ovim porazom Čukarički ostaje na dnu tabele Grupe F bez osvojenih bodova i gol koeficijentom 1:11.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading