RAZBIO SE KAO ZRELA KRUŠKA: Slavni španski fudbaler doživeo veliku neprijatnost - pao je u rupu duboku više od dva metra! (VIDEO)

Autor:

Sport

25.10.2023

19:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni fudbaler Barselone i španske reprezentacije doživeo veliku neprijatnost u Meksiku.

RAZBIO SE KAO ZRELA KRUŠKA: Slavni španski fudbaler doživeo veliku neprijatnost - pao je u rupu duboku više od dva metra! (VIDEO)

Foto: youtube.com/printscreen

Džerard Pike predstavlja živu legendu španske fudbalske reprezentacije i Fudbalskog kluba Barselona. Zajedno sa omladinskim stažom, u redovima katalonskog kluba proveo je više od dve decenije, a nakon što je prethodne kalendarske godine odlučio da "okači kopačke o klin", posvetio se "novom sportu".

Naime, Pike je zajedno sa influenserom Ibaijem osmislio novo fudbalsko takmičenje koje je nazvao "Liga kraljeva" koje promoviše širom sveta, a ovoga puta prezentacija je pred velikim brojem fanova održana u Meksiku.

Ipak, Pike gostovanje u zemlji srednje Amerike neće pamtiti po dobrom. 

Tokom druženja sa navijačima, Džerard Pike je boraveći na pozornici krenuo ka jednom od svojih fanova kako bi mu se potpisao na dres. Međutim, nije uočio da se između pozornice i navijača nalazi rupa u kojoj je u jednom momentu prosto nestao.

 

 

Čaj je i reakcij prisutnog obezbeđenja bila više nego spora. Očigledno su i oni bili iznenađeni onim što se događalo.

Ipak, kako prenosi španska "Marka", Pike je prošao bez povreda, a kasnije tokom večeri šalio se sa okupljenima da je sve što se dogodilo, bilo samo unapred isplanirani performans.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading