ŠOKANTNA VEST: Sale nacionale dobio ponudu koja se ne odbija - preuzima reprezentaciju koja je Srbiju zavila u crno!

Autor:

Sport

25.10.2023

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gde ima dima, ima i vatre.

ŠOKANTNA VEST: Sale nacionale dobio ponudu koja se ne odbija - preuzima reprezentaciju koja je Srbiju zavila u crno!

Foto: Starsport

Aleksandar Đorđević

Jedan od najboljih igrača u istoriji srpske košarke i kasnije uspešni selektor našeg nacionalnog tima, Aleksandar Saša Đorđević, tokom prethodnog lita nije ostvario zapažene rezultate sa selekcijom Kine na Svetskom prvenstvu, ali se čini da je pred njim novi izazov.

Naime, Đorđević se pominje kao jedan od glavnih kandidata za upražnjeno mesto reprezentacije Italije, nacionalnog tima sa kojim prethodnih godina srpska reprezentacija nikako ne uspeva da izađe na kraj.

S obzirom da je Đanmarko Paceko preuzeo francuskog evroligaša, Asvel iz Vilerbana, selektorska pozicija italijankog nacionalnog tima, ostala je upražnjena i upravo je "Sale nacionale" glavni pretendent na navednu poziciju.

Republika

Foto: Starsport

Sa selekcijom Kine nije ostvario očekivane rezultate

 

Da podsetimo, Aleksandar Đorđević je nakon sjajnih ostvarenja sa beogradskim Partizanom veći deo internacionalne karijere gradio upravo na Apeninskom poluostrvu nastupajući za milansku Olimpiju, Fortitudo iz Bolonje i Skavolini, a pored navedenog nosio je i opremu španskih velikana Real Madrida i Barselone, kao i Portlanda u najjačoj ligi na svetu.

Ostaje samo da se vidi hoće li do dogovora i doći, ali prema trenutnim informacijama, navedeni posao je blizu realizacije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
VALJAK VERITAS

25.10.2023 17:09

TO SALE ! POKAZI SVETU KOLIKO VREDIS ! SAMO HRABRO I USPESNO ! Navijamo za tebe