IDEMO NA POBEDU: Pomoćni trener Zvezde nema dilemu - Lajpcig će pasti!

Autor:

Sport

25.10.2023

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uvertira pred glavni meč večeri je odigrana.

IDEMO NA POBEDU: Pomoćni trener Zvezde nema dilemu - Lajpcig će pasti!

Foto: FK Crvena zvezda

U okviru trećeg kola omladinske Lige šampiona, mlade nade Crvene zvezde poražene su na gostovanju u Lajpcigu rezultatom 1:2 i pored činjenice da su početkom drugog perioda igre pogotkom Veljka Vukojevića stigli do rezultatske prednosti koju su održavali sve do poslednjih desetak minuta susreta.

Nakon meča medijima se obratio pomoćni trener omladinaca crveno-belih Miloš Janković:

- Ne možemo ništa da zamerimo igračima, jer su celokupan plan sproveli na terenu, ali je u poslednjih 10 minuta došlo do pada koncentracije, kao i na fizičkom planu, a rival je to znao da iskoristi i primili smo dva pogotka. Čestitam igračima, i ponosni smo na njih. Ovakve stvari se dešavaju u fudbalu, i bitno je iz njih izvući dobre lekcije. Čekamo RB Lajpcig sad u Beogradu i idemo na pobedu.

Foto: FK Crvena zvezda

Veljko Vukojević strelac jedinog pogotka u Lajpcigu

 

Novi izazovi ekupu trenera Nenada Milijaša vrlo brzo očekuju:

- Okrećemo se obavezama u domaćem prvenstvu i pripremi meča sa RB Lajpcigom u Beogradu, vrlo jednostavno - zaključio je Janković.

Nakon tri odigrana kola crveno-beli omladinci imaju tri osvojena boda i zauzimaju treću poziciju na tabeli. U ovom momentu Mančester Siti i Lajpcig drže prve dve pozicije Grupe G sa ukupno sedam bodova.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading