ZA "ORLOVE" POVREĐEN, ZA JUVENTUS... Alegri SAOPŠTIO da li će Vlahović igrati u DERBIJU!

Autor:

Sport

21.10.2023

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Derbi Serije A igra se u nedelju na San Siru, gde Milan dočekuje Juventus.

ZA "ORLOVE" POVREĐEN, ZA JUVENTUS... Alegri SAOPŠTIO da li će Vlahović igrati u DERBIJU!

Foto: Tanjug/AP

Alegri i Vlahović

Navijače "stare dame" najviše zanima informacija da li će u timu Maksa Alegrija biti Dušana Vlahovića, pošto je srpski napadač preskočio reprezentativne obaveze s "orlovima" zbog bolova u leđima.

Dok je upitno stanje bivšeg igrača Fiorentine, iskusni stručnjak usled doping skandala ne može da računa ni na suspendovane Pola Pogbu, zbog umešanosti Francuza u skandal oko dopinga, i Nikolo Fađolija oko afere s klađenjem, dok su povređeni Sandro, Danilo i De Šiljo, van stroja takođe zbog povreda.

Iako je Dušan Vlahović nešto ranije viđen kako nesmetano trenira, a u razgovoru sa italijanskim medijima trener Juventusa naglašava da je jako važno to što će ponovo imati Srbina na raspolaganju.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

- Vlahović je trenirao sa nama cele nedelje i dobro se oseća. Dolazi nam posle perioda neaktivnosti, ako krene od početka, neće izdržati do kraja susreta. Dušan je sezonu dobro počeo, jako je važno da se oporavio - izjavio je Alegri.

Treba reći da je za derbi Milan - Juventus pod znakom pitanja i Federiko Kjeza zbog povrede.

Roso-neri vode na tabeli Serije A, jer na kontu imaju 21 bodo posle osam utakmica, dok je gigant iz Torina trećeplasiran sa 17 poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading