BIVŠI FUDBALER ZVEZDE SUMNJA U PIKSIJEV TIM! Crna Gora može da IZNENADI!

Autor:

Sport

16.10.2023

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativci u utorak od 20 časova i 45 minuta dočekuju "hrabre sokolove" na stadionu "Rajko Mitić".

BIVŠI FUDBALER ZVEZDE SUMNJA U PIKSIJEV TIM! Crna Gora može da IZNENADI!

Foto: Tanjug/AP

Izabranici Dragana Stojkovića su u subotu poraženi rezulatom 1:2 u Budimpešti od Mađarske, identičnim skorom kao i u Beogradu, pa su ostali na tabeli grupe G sa 10 bodova, dok je Crna Gora na trećem mestu sa osam poena i utakmicom manje.

"Orlovima" je protiv "hrabrih sokolova" potrebna pobeda da bi došli na korak od plasmana u Nemačku naredne godine, a nekadašnji igrač Crvene zvezde i reprezentativac Zajednice SCG, zatim i samostalne Crne Gore, Branko Bošković smatra da četa Miodraga Radulovića može da iznenadi na Marakani.

- Imam osećaj da Srbiji od Mundijala u Kataru nedostaje ono što je Mađarska pokazala - disciplina i koncentracija. Igraju oni u defanzivi srcem i bore se, ali deluju kao neiskusna reprezentacija, a s obzirom na kvalitet trebalo bi da igraju mnogo zrelije i pre svega da primaju manje golova. Mađarska je pokazala kakav treba da bude recept Crne Gore - da igra disciplinovano i dobro u odbrani - rekao je Bošković i nastavio u istom tonu:

- Crna Gora tako treba da izađe na teren, a nema šta da izgubi. Teren Marakane je veliki i sigurno imamo i mi pojedince da možemo da iznenadimo. Ali pre svega mora da bude čvrsta odbrana. Mađari su pokazali da i sa slabijim individualnim kvalitetom mogu da deluju tako moćno i odigraju dobro.

Foto: printskrin

Branko Bošković

Nekadašnji ljubimac delija je mišljenja da će selekcija Crne Gore imati psihološku prednost u utakmici, koja se igra u utorak od 20.45.

 - Srbija je iscrpljena fizički i emotivno. Dali su sve za pobedu u Budimpešti, a sad im dolazi Crna Gora i moraju da se vade. Mi nemamo šta da izgubimo, sakupili smo dosta bodova, uz malo sreće mogli smo i više. Treba da odigramo muški. Srbija će verovatno imati inicijativu i držati loptu kao što je i protiv Mađara. Ako budemo dobro stajali, kako meč bude odmicao može da se i nama ukaže šansa da nešto uradimo. A i ako ne uradimo, Bože moj, ova generacija je napravila dobar rezultat sve i da se ne plasira na EP - istakao je Branko Bošković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading