TERZA MAĐIJA: Crvena zvezda na 10 dolara napravila bogatstvo

Autor:

Sport

11.10.2023

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za sve je "zaslužan" Milan Pavkov.

TERZA MAĐIJA: Crvena zvezda na 10 dolara napravila bogatstvo

Foto: Tanjug/Ministarstvo zaštite životne sredine/M. VASILE

Crvena zvezda je ponovo izvela mađiju. Ovaj put za to nije bio zaslužan generalni direktor Zvezdan Terzić, već Milan Pavkov, heroj pobede nad Liverpulom. Naime, crveno-beli su dobili spor koji su pokrenuli pred FIFA jer su bili zakinuti prilikom transfera visokog napadača u saudijsku Al Feihu u avgustu 2022.

Republika

Foto: Starsport

Milan Pavkov

I tu dolazimo od onog glavnog, Zvezda je tužila tim iz Saudijske Arabije zbog zakidanja od deset dolara a sada će naplatiti 105.000 dolara. Evo o čemu se radi. Kada je Pavkov napuštao Marakanu dogovoreno je obeštećenje od 800.000 dolara koje je trebalo da se plati do 29. avgusta 2022, ali su bogati Arapi rešili da uplate samo 799.990 dolara. Čekali su na Marakani preostalih deset dolara dva meseca, ali dokaza o uplati nije bilo.

Zvezda nije htela da im oprosti dug, pa je 24. oktobra pokrenula spor pred FIFA za naplatu uz "penale“. U tužbi je traženo 105.270 dolara, deset na ime duga, 100.000 kazne, dok je zaračunata kamata 5.260 dolara. Sada je FIFA presudila u korist crveno-belih, pa na Marakani čekaju poruku iz banke da je novac ovaj put od Saudijaca legao. U protivnom, FIFA će morati da reaguje.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading