UHAPŠENI HRVATI U SVE VEĆEM PROBLEMU! Advokat OTKAZAO punomoć! Navijač BBB pao u komu!

Autor:

Sport

07.10.2023

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još uvek se ne nazire epilog ubistva Mihalisa Kucurisa, pred utakmicu AEK - Dinamo Zagreb u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

UHAPŠENI HRVATI U SVE VEĆEM PROBLEMU! Advokat OTKAZAO punomoć! Navijač BBB pao u komu!

Foto: Ap photo

Ne smiruje se situacija oko hrvatskih huligana, koji su uhapšeni u Grčkoj zbog incidenata u kojima je ubijen navijač AEK, Mihalis Kacuris.

Istraga i dalje traje, a hrvatski portal "24 sata" objavio je nove informacije iz istrage.

Kako prenosi pomenuti portal, jedan od grčkih advokata, Vasilis Nulezas otkazao je punomoć trojici hrvatskih državljana. On je u kratkoj prepisci priznao "da nema pomaka u istrazi", i da "počinilac ubistva Mihalisa Kacurisa još nije otkriven".

Republika

Foto: Ap photo

 

Istovremeno, jedan od hrvatskih navijača, javio se devojci iz grčkog zatvora, rekavši da je u teškom stanju, i da mu je šećer u krvi nizak, pa je zbog toga završio u dijabetičkoj komi, potvrđeno je za "24 sata".

Prema navodima, on u zatvoru ne može imati insulin kod sebe, već ga dobija od čuvara. To je i prouzrokovalo problem, jer je dobio insulin, a posle toga navodno nije dobio neophodnu hranu u predviđenom vremenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading