DEMONI PROŠLOSTI PROGANJAJU MITROVIĆA! Srbinu se ponovila SITUACIJA sa Mundijala! Nejmar TRAGIČAR! (VIDEO)

Autor:

Sport

29.09.2023

21:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Al Hilala igraju protiv Al Šababa.

DEMONI PROŠLOSTI PROGANJAJU MITROVIĆA! Srbinu se ponovila SITUACIJA sa Mundijala! Nejmar TRAGIČAR! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Napadač srpske reprezentacije Aleksandar Mitrović prošao je kroz istu golgotu kao na Svetskom prvenstvu 2018. godine u Rusiji.

Ono što je fudbaler Al Hilala doživeo protiv Švajcarske, kada sudija Feliks Brih nije video ili nije želeo da vidi, sada mu se ponovilo u duelu s Al Šababom.

Naime, u 25. minutu "Mitrogol" je oboren u sendviču između dvojice čuvara, na sličan način kao što su ga zaustavili pre pet leta Fabijen Šer i Stefan Lihštajner. Arbitar je prvobitno pokazao na penal, ali je, za razliku od Briha, koji nije hteo ni da gleda VAR, otišao je da pogleda video snimak.

Srbin se pripremao da izvede penal, arbitar Barton poništio je odluku da svira jedanaesterac i obrazložio je time da je bilo obostranog povlačenja.

Ipak, nije se dugo čekalo pošto je Al Hilal sada dobio penal, na isteku 35. minuta. Reprezentativac Srbije Sergej Milinković-Savić je oboren u šesnaestercu, izgleda još blaže nego što je bio Mitrović, ali je sudija sada pokazao na "belu tačku".

Loptu je umesto Mitrovića uzmeo Nejmar, a golman ga je pročitao i zaustavio njegov šut.

Brazilac je ostao u čudu posle nerealizovane najstrože kazne. Trenutno je i dalje 0:0, a do kraja meča je ostalo oko pola časa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading