OVAKO SE NE IDE U EVROPU: Upaljeni alarmi, Zvezda u KRIZI! Ima li Bahar razlog za BRIGU?

Autor:

Sport

03.09.2023

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon silovitog starta usledilo je prizemljenje.

OVAKO SE NE IDE U EVROPU: Upaljeni alarmi, Zvezda u KRIZI! Ima li Bahar razlog za BRIGU?

Foto: Starsport

Marakana

Fudbaleri Crvene zvezde vratili su se na pobednički kolosek, nakon poraza od Voždovca, pošto su u šestom kolu Mozzart Bet Superlige Srbije na svom terenu savladali Novi Pazar rezultatom 2:1.

Ne pokazuju fudbaleri Zvezde ono što ih je krasilo na početku sezone, još od prijateljskih utakmica, čini se da je opao tonus, a razlog za brigu je to što je Liga šampiona pred vratima, a grupa je paklena sa protivnicima kakvi su Mančester siti, Lajpcig i Jang bojs.

Ukoliko Crvena zvezda bude u Evropi prikazala igru kao protiv Novog Pazara i Voždovca kada je poražena, ne piše im se dobro.

Šampion Evrope kažnjava i najmanje propuste, a vrlo slično igra i Lajpcig. Jang Bojs je kroz kvalifikacije pokazao da mogu da pobede sve, tako da je potreban maksimalan oprez da se ne bi dogodila katastrofa.

Moraju hitno fudbaleri Zvezde da se resetuju, da počnu da liče na ekipu koja je demolirala Fiorentinu 5:0, dobijala Zenit, Fenerbahče i izgledala izuzetno dominantno.

Republika

Foto: Starsport

Barak Bahar

 

Barak Bahar deluje zabrinuto, nije krio nezadovoljstvo nakon meča protiv Novog Pazara.

 Pre svega ćemo da odmorimo, a onda i da uradimo analizu, tako da ćemo razgovarati ovih dana. Nije mi se svidelo kako smo odigrali, pogotovo drugo poluvreme - rekao je izraelski stručnjak.

Mnoge navijače crveno-belih brinu dva slabija izdanja njihovih ljubimaca, a pitanje je da li je to već razlog za paljenje alarma.

Sezona u domaćem prvenstvu je tek počela, a Zvezda već ima poraz i nije na vodećoj poziciji. Ne pamte ni najverniji navijači kada se to njihovim ljubimcima poslednji put dogodilo. 

TSC je trenutno na čelu tabele, a Partizan ima priliku da im se pridruži ukoliko savlada IMT u nedelju i Radnički Niš u zaostaloj utakmici šampionata koja još uvek nema termin.

Liga šampiona počinje za 16 dana, Zvezda u prvom kolu gostuje prvaku Evrope Mančester sitiju,a nepohodno je da budu u svom najboljem izadanju kako bi časno krenuli u svoj pohod u Evropi.

Ostaje da se vidi šta je pripremio Barak Bahar i hoće li biti još neke "šok terapije".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading