DULJAJ POSLE POBEDE! Pominjao ZLU KRV i Crvenu zvezdu!

Autor:

Sport

27.08.2023

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan savladao Javor i probio se na treću poziciju.

DULJAJ POSLE POBEDE! Pominjao ZLU KRV i Crvenu zvezdu!

Foto: Starsport

Crno-beli su brzo preboleli poraz od Nordsjelanda u plej-ofu Lige konferencija i upisali novi trijumf u Superligi Srbije, a trener kluba iz Humske Igor Duljaj imao je razloga za zadovoljstvo, posle dobre igre i pobede njegovog tima protiv gostiju iz Ivanjice.

Osmehe je podelio i sa decom koja su došla da u ovom meču podrže izabranike mladog stručnjaka s tribina.

- Bilo je mnogo teško. Znao sam da će biti teško u glavi i onakvog poraza. Rekao sam igračima da je ova utakmica jedna od najvažnijih i da se izdignemo iznad svega. Bilo je lepih momenata, 3:1 je veoma zaslužen rezultat. Čestitam kolegi sa klupe Javora kojeg poznajem, najvažnije od svega da smo posle onakvog poraza dobili utakmicu - rekao je Duljaj odmah nakon meča.

Foto: Starsport

Aranđel Stojković postiže drugi gol za Partizan

Odgovorio je šef stručnog štaba "parnog valjka" koliko njega i ekipu remete neke druge stvari (prim.aut ostavka i dolazak Sava Miloševića na trenersku klupu).

- Na mene to stvarno ne utiče, miran sam, radim čista srca. Ne želim da se pravi zla krv, moram da kažem da ovo ne potiče iz Crvene zvezde, ja poštujem sve klubove i kolege, nema nikakve zle krvi. Neka piše ko šta hoće, da ne nasedamo na provokacije, jer nam to uopšte nije potrebno - istakao je Igor Duljaj.

Partizan je novom pobedom skočio na treću poziciju, sa tri boda manje od lidera TSC iz Bačke Topole, odnosno, dva za večitim rivalom sa Marakane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading