BOMBA U HUMSKOJ! Duljaja menja miljenik "grobara"!

Autor:

Sport

26.08.2023

22:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novo-staro lice na klupi Partizana.

BOMBA U HUMSKOJ! Duljaja menja miljenik "grobara"!

Foto: Starsport

Savo Milošević biće novi trener Partizana pošto će na tom mestu zameniti Igora Duljaja, prenosi "Sportski žurnal".

Razgovori čelnika crno-belih s proslavljenim fudbalerom i bivšim trenerom traju od petka, kad se Milošević vratio u Srbiju sa porodičnog putovanja u Grčkoj. Navodno, pregovori su vođeni u Ivanjici pošto Savo Milošević prisustvuje "Nušićijadi". 

On je od 2011. do 2012. obavljao funkciju pomoćnika selektora Branka Brnovića u reprezentaciji Crne Gore, da bi ga upravni odbor FK Partizan u martu 2019. imenovao za novog šefa stručnog štaba. Već u maju osvojio je prvi trofej u trenerskoj karijeri pošto je Partizan pobedio Crvenu zvezdu sa 1:0 u finalu Kupa Srbije.

Pod Miloševićevim vođstvom, Partizan je uspešno prebrodio kvalifikacije za Ligu Evrope u sezoni 2019/2020. pobedivši Konahs Ki, Malatiju i Molde i plasirao se u grupnu fazu. U konkurenciji Mančester junajteda, Astane i AZ Alkmara, crno-beli nisu uspeli da se plasiraju u nokaut fazu takmičenja, iako su imali po dve pobede i poraza, odnosno jedan remi.

U avgustu 2020. godine podneo je neopozivu ostavku na funkciju šefa struke Partizana nakon utakmice protiv Vojvodine u Novom Sadu.

Podsetimo, "parni valjak" ubedljivo je poražen od Nordsjelanda 5:0 u prvom meču plej-ofa za plasman u grupnu fazu Lige konferencija nedavno. Revanš u Humskoj na programu je u četvrtak, a prethodno Partizan očekuje duel petog kola protiv Javora u nedelju na istom stadionu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading