NIŠTA OD DOLASKA NA MARAKANU! Legendarni kapiten ide u Seriju A!

Autor:

Sport

17.08.2023

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni čuvar mreže Totenhema Ugo Loris blizu je prelaska u rimski Lacio.

NIŠTA OD DOLASKA NA MARAKANU! Legendarni kapiten ide u Seriju A!

Foto: Starsport

Golman Totenhema i nekadašnji francuski fudbalski reprezentativac Ugo Loris na korak je od prelaska u Lacio, prenosi Skaj Sports.

Francuski čuvar mreže je navodno dogovorio lične uslove ugovora sa Laciom, a do konačne realizacije transfera ostalo je da se dva kluba usaglase oko visine obeštećenja za Lorisa.

On nije branio prošlog vikenda na meču prvog kola Premijer lige protiv Brentforda (2:2), što je potvrdilo spekulacije oko njegovog odlaska iz Londona.

Ime Uga Lorisa povezivalo se i sa Crvenom zvezdom, pošto smo početkom juna pisali o njegovom dolasku na Marakanu. Ipak, do tog transfera nije došlo, a klub iz Ljutice Bogdana se odlučio da angažuje Omrija Glazera, koji se odbranama pokazao kao odličan potez uprave prvaka Superlige Srbije.

 

 

Bivši kapiten francuske reprezentacije ima ugovor sa Totenhemom do juna 2024. godine. Loris bi trebalo da potpiše dvogodišnji ugovor sa rimskim klubom.

Ugo (36) je član "pevaca" od 2012. godine, a pre toga je branio za Lion i Nicu. Za londonski klub je nastupio na 447 mečeva.

Sa selekcijom "trikolora" je osvojio Svetsko prvenstvo 2018. godine u domovini, kao i UEFA Ligu nacija u sezoni 2020/2021.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading