OMRI GLAZER ŠOKIRAO NAVIJAČE: Nećete verovati gde je bio Zvezdin golman! (FOTO)

Autor:

Sport

05.08.2023

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jasno je ko ima glavnu reč u kući.

OMRI GLAZER ŠOKIRAO NAVIJAČE: Nećete verovati gde je bio Zvezdin golman! (FOTO)

Foto: Starsport

Omri Glazer

Omri Glazer je nedavno stigao u Crvenu zvezdu iz redova izraelskog Hapoela Ber Ševe, a za kratko vreme je postao miljenik navijača najuspešnijeg kluba iz Srbije.

Već na pripremnim utakmicama je kupio simpatije delija, a sjajne igre je potvrdio na generalnoj probi pred sezonu, kada je Zvezda na Marakani savladala Fiorentinu sa 5:0. U prvom meču u Superligi mora se priznati da nije imao previše posla, jer su izabranici Baraka Bahara lagano savladali Vojvodinu, takođe sa 5:0.

Koliko god se čini da se navijačima sviđa Glazer, isto tako izgleda da se i Omriju sviđaju Beograd i Srbija i da nije pogrešio što je došao u našu prestonicu.

Naime, Omri je, zajedno sa suprugom Širom, prošetao Kalenić pijacom, a modna kreatorka se time pohvalila na društvenoj mreži Instagram.

Naime, njih dvoje su petak prepodne iskoristili da pazare voće, povrće i meso na pijaci u blizini stana, a nisu propustili ni da sve zabeleže. Naravno, Omri je bio taj koji je vukao kolica na točkiće po Vračaru, dok je kupovina, verovatno, bila Širina delatnost. Nakon toga je ovaj par seo na kafu i sendvič u obližnjem lokalu.

Kupili su luk, borovnice, kupine, malina, a Šira je za ručak od namirnica sa Kalenića napravila ćufte i ribu na marokanski način. Naravno, nije izostao ni buket cveća koje dominira Kalenić pijacom.

Očigledno da ovaj par planira da još dugo vremena ostaje u Beogradu, koji im se, makar se tako čini, izuzetno sviđa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading