NEVIĐENI SKANDAL! Miloš Vazura VREĐAO sudiju u Bačkoj Topoli! Urlao na Mitića, pominjao i Zvezdana Terzića! VULGARNOST kakva se NE PAMTI! (VIDEO)

Autor:

Sport

31.07.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve se desilo tokom meča protiv TSC-a u Bačkoj Topoli.

NEVIĐENI SKANDAL! Miloš Vazura VREĐAO sudiju u Bačkoj Topoli! Urlao na Mitića, pominjao i Zvezdana Terzića! VULGARNOST kakva se NE PAMTI! (VIDEO)

Foto: Starsport

Miloš Vazura

Mnogo bure podigao je duel TSC-Partizan, koji je završen remijem (3:3) u dubokoj sudijskoj nadoknadi.

Crno-beli su primili gol na samom kraju, a kao glavni krivac za to iz Humske je označen sudija Milan Mitić.

Najpre se Partizan oglasio saopštenjem, da bi potom u javnost izašao sportski direktor "parnog valjka" Ivica Kralj, zahtevajući ostavku predsednika Sudijske komisije Dejana Filipovića.

U međuvremenu, na društvenim mrežama osvanuo je i snimak na kojem se vidi burna reakcija Miloša Vazure, generalnog direktora Partizama, koji je iz svečane lože na stadionu "TSC arena" gledao utakmicu.

Onog momenta kada je sudija Mitić označio kraj, krenuo je "rafal" uvreda od strane Vazure na račun Leskovčanina.

Međutim, to nije bilo sve iz vulgarnog repertoara funkcionera kluba iz Humske, te je na kraju psovki pomenuo i Zvezdana Terzića, generalnog direktora Crvene zvezde.

- Mamu ti je*em, go*no jedno. Je*ao te Terza, pi*ko jedna. Pi*da ti materina bre - ogorčeno je vikao Vazura prema Mitiću, dok su ostali prisutni pokušavali da ga umire.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading