NE MOGU BEZ ZVEZDE! Hrvati dokazali da "ČEGA SE PAMETAN STIDI, TIME SE BUDALA PONOSI"!

Autor:

Sport

20.07.2023

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kod komšija ništa novo.

NE MOGU BEZ ZVEZDE! Hrvati dokazali da "ČEGA SE PAMETAN STIDI, TIME SE BUDALA PONOSI"!

Foto: Republika

Delije protiv Monaka

Dinamo Zagreb je predstavio dresove za novu sezonu, a komentari kluba i komšijskih medija na ovu temu su neprimereni. Zapravo, od njih tako nešto može i da se očekuje.

Foto: Facebook/Printscreen

Dinamo Zagreb dresovi

 

- Domaći su dresovi prepoznatljive plave boje, ali s belim rukavima, detaljem koji se nekoliko puta isticao u klupskoj istoriji. Sličnu je kombinaciju klub predstavio još pre osam decenija osvojivši naslov prvaka 1940., a taj je dizajn povremeno koristio sve do starta pedesetih godina prošlog veka. Plavi dres sa belim rukavima prepoznatljiv je i u sekvencama s početka devedesetih godina u predvečerje stvaranja samostalne Republike Hrvatske - stoji u klupskom saopštenju.

"Index.hr" ima konstataciju na šta ih podseća ova garnitura:

- U sličnom dresu Dinamo je igrao 1990. godine u legendarnoj utakmici s Crvenom zvezdom na Maksimiru koja nikad nije odigrana. Zvonimir Boban je tad ušao u legendu kad je napao policajca koji je mlatio navijača pa bi navijačima novi Dinamov dres zbog toga mogao biti dodatno drag - pišu hrvatski mediji.

Umesto da se stide nereda i haosa koji su izazvali pre 33 godine, oni se sa radošću sećaju istog i likuju i veličaju svoj "uspeh".

Jasno je ko podiže tenzije, živi u prošlosti, i ne fokusira se samo i isključivo na sport.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading