NAVIJAČI SU SE ZABRINULI! Otkrivamo zbog čega Barak Bahar NIJE STAVIO Omrija Glazera na gol protiv Fenerbahčea!

Autor:

Sport

14.07.2023

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izraelski čuvar mreže već je dokazao da će biti veliko pojačanje, pa su se delije sa razlogom zapitale zbog čega ga nema među stativama.

NAVIJAČI SU SE ZABRINULI! Otkrivamo zbog čega Barak Bahar NIJE STAVIO Omrija Glazera na gol protiv Fenerbahčea!

Foto: Starsport

Omri Glazer

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su fenomenalne tri utakmice na turniru u Sankt Peterburgu.

Četa Baraka Bahara savladala je Zenit (2:1), Nefči (4:0) i Fenerbahče (3:1), te je pokazala da su ambicije za narednu sezonu sa razlogom izuzetno velike, kako na domaćoj, tako i na evro sceni.

Želi Zvezda da prođe grupnu fazu Lige šampiona, a jedno od ključnih pojačanja za tako nešto bio je i izraelski golman Omri Glazer. On je odmah po dolasku na Marakanu pokazao da će biti oslonac čitavoj odbrani, a navijače je zabrinulo što ga nije bilo na terenu u poslednjem pripremnom meču protiv Fenerbahčea.

Republika

Foto: Starsport

Omri Glazer

 

Gol Crvene zvezde čuvao je Zoran Popović, ostavio je fenomenalan utisak, ali su se delije sa razlogom zapitale šta se dešava sa Omrijem Glazerom. 

Prema informacijama do kojih smo došli, Barak Bahar nije uvrstio Glazera u tim protiv Fenerbahčea zbog povrede koja je, na svu sreću, lakše prirode.

Nije želeo izraelski stručnjak da rizikuje i ostane bez sunarodnika na golu na duži vremenski period, pa je šansu dao Popoviću, a Glazera je ostavio da odmori. Dakle, razloga za brigu i pored svega nema jer je povreda lakše prirode i Omri Glazer će uskoro ponovo biti u konkurenciji za tim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading