ITALIJANI NE PRAŠTAJU! Nova paprena KAZNA za Murinja!

Autor:

Sport

29.06.2023

08:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posebni je već jednom platio isti ceh.

ITALIJANI NE PRAŠTAJU! Nova paprena KAZNA za Murinja!

Foto: Tanjug/AP

Žoze Murinjo

Šef stručnog štaba Rome Žoze Murinjo propustiće početak nove sezone u Seriji A, pošto mu je Fudbalski savez Italije izrekao desetodnevnu suspenziju zbog vređanja sudije.

Disciplinska komisija FIGC kaznila je "Posebnog", pošto je izjavio da je Danijele Čifi "najgori arbitar koga je video u karijeri", posle remija njegovog tima sa Moncom u meču odigranom 3. maja.

Portugalski trener će morati da plati i dodatnu kaznu u iznosu od 50.000 evra.

Foto: Tanjug/AP

Entoni Tejlor u razgovoru sa igračima Rome

Evropska fudbalska unija (UEFA) je prethodne nedelje suspendovala trofejnog stručnjaka na četiri utakmice, obzirom da je po završetku ovogodišnjeg finala Lige Evrope i duela protiv Sevilje vređao sudiju Entonija Tejlora iz Engleske.

"Vučica" je 31. maja u finalu Lige Evropa u Budimpešti poražena od španskog tima posle izvođenja jedanaesteraca, a Portugalac je nakon utakmice na konferenciji za novinare kritikovao Tejlora, da bi potom sačekao engleskog sudiju na parkingu stadiona i izvređao ga.

Inače, Roma je sezonu u Seriji A završila na 6. mestu sa 63 bodova i izborila ponovo učešće u Ligi Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading