IZJAVA KOJA ĆE RAZBESNETI DRAGOVIĆA: Iskusni štoper može da ide iz Zvezde, ali 2024. godine!

Autor:

Sport

03.06.2023

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli ne žele da puste lidera ekipe.

IZJAVA KOJA ĆE RAZBESNETI DRAGOVIĆA: Iskusni štoper može da ide iz Zvezde, ali 2024. godine!

Foto: Starsport

Prelazni rok nije zvanično ni počeo, a na Marakani je već burno. Barak Bahar ne računa na Milana Borjana, Aleksandar Katai, ukoliko odluči da ostane u Crvenoj zvezdi, biće rezervna opcija, dok Aleksandar Dragović javno ističe da želi novi izazov u karijeri.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Dragović

Međutim, kako "Informer" saznaje, nekadašnji reprezentativac Austije ostaće u Ljutice Bogdana do kraja ugovora koji traje do leta 2024. godine.

- Ma kakav odlazak, od toga nema ništa. Dragović je jedan od naših najboljih igrača, sa njim je odbrana sigurnija i potreban nam je takav profil igrača za Ligu šampiona. Nije realno da sad ode. Još zamislite da stigne ponuda za Strahinju Erakovića i on napusti Zvezdu. Nema tu pregovora, Dragović može da ode, ali leta 2024. godine - rekao je izvor "Informera".

Na pitanje da li im je potreban igrač koji je nezadovoljan, usledio je prilično logičan odgovor.

- Dragović je profesionalac kakav se retko sreće. Mnogi bi trebalo da slede njegov primer. Ako mu se kaže da se od njega očekuje da igra, prihvatiće odluku. Uostalom, ne volontira u Zvezdi, dobro je plaćen za svoj posao.

Iskusni štoper je nedavno za austrijski "Krone" pričao da mu novac nije od presudnog značaja, već mu je stalo da zaigra u nekoj od najjačih liga na svetu. Uz to, dobio je dete, a njegova lepša polovina Kristina navikla je na Beč, gde joj je i porodica i volela bio da ode iz Beograda.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading