SITGAO PLEJ ZA NAREDNU SEZONU! Potpisao Amerikanac: Zakucava kao Dža Morant, trojke pogađa u stilu Stefa Karija (VIDEO)

Autor:

Sport

03.06.2023

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igokea pravi roster koji će konkurisati za plej-of AdmiralBet ABA lige.

SITGAO PLEJ ZA NAREDNU SEZONU! Potpisao Amerikanac: Zakucava kao Dža Morant, trojke pogađa u stilu Stefa Karija (VIDEO)

Foto: Starsport

Obelodanjeno je nedavno da će Vlada Jovanović predvoditi Igokeu sa trenerske klupe i naredne sezone, kao i da klub uveliko radi na sklapanju igračkog kadra. Ozvaničeno je i prvo pojačanje, pošto je ugovor sa klubom potpisao američki plejmejker, Stefan Mudi.

Ovaj 29-godišnji košarkaš dolazi u Laktaša iz francuskog Roana, a u Evropi je još nastupao za Trabzonspor, Cmoki iz Minska, mađarski Debrecin i grčke klubova Retimno i Larisu.

U sezoni na izmaku je 178 centimetara visoki organizator igre u LNB Pro A ligi beležio 10,8 poena i 7,2 asistencije i bio jedan od najzaslužnijih za 15 ostvarenih pobeda koje su Roanu donele respektabilno 11. mesto na tabeli. Inače, Mudijev zaštitni znaci su fenomenalna zakucavanje uprkos njegovoj visini i trojke za velikih udaljenosti u stilu Stefa Karija.

Kako je trener Jovanović nedavno istakao, ugovor sa klubom produžio je Haris Delalić, a očekuje se da to uskoro uradi i bivši reprezentativac Srbije, Dragan Milosavljević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading