RONALDO DOBIJA DRUŠTVO IZ PREMIJER LIGE: U Saudijsku Arabiju stiže legendarni reprezentativac Francuske! (FOTO)

Autor:

Sport

11.05.2023

23:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U novom klubu imaće tri puta veći ugovor nego što je to imao na Ostrvu.

RONALDO DOBIJA DRUŠTVO IZ PREMIJER LIGE: U Saudijsku Arabiju stiže legendarni reprezentativac Francuske! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

Legendarni francuski golman Ugo Loris u decembru će proslaviti 37. rođendan, ali je daleko od fudbalske penzije. Naime, kako prenose engleski mediji golman Totenhema će na kraju sezone napustiti London i karijeru nastaviti u Saudijskoj Arabiji.

 

 

Ne pominje se ime kluba, samo ugovor na dve godine i to veoma unosan. U novom klubu imaće tri puta veći ugovor nego što je to imao u Totenhemu, gde je bio jedan od najplaćenijih igrača u timu.

Tamo će se Ugo Loris pridružiti slavnom Portugalcu Kristijanu Ronaldu i drugim svetskim zvezdama koji sve češće prihvataju ponude iz Sausijdke Arabije.

U saudijskoj Profesional ligi nastupaju i bivši golman reprezentacije Srbije Vladimir Stojković, kao i nekadašnji golgeter Crvene zvezde Milan Pavkov. Takođe i Ever Banega, Lusijan Vijeto (Argentina),  Andreson Taliska, Markao (Brazil), Musa Marega (Mali), David Ospina (Kolumbija)…

Ugo Loris je 11 sezona neprekidno prvi golman Totenhema, ali mu uskoro ističe ugovor i klub mu nije ponudio nastvak saradnje. Za reprezentaciju Francuske branio je rekordnih 145 utakmica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading